Tiedotteet

Varustelekan valtias valittu vuoden 2018 verkkokauppa-alan vaikuttajaksi

Julkaistu 10.01.2019
Antaa Valtterin itse kertoa lisää: Mut valittiin vuoden verkkokauppa-alan vaikuttajaksi. Kiitos vaan kaikille äänestäneille!

Vähän mua toki hihityttää linkinjakoäänestys, mulla kuitenkin on aika vahva kannattajakunta tekemässä hyvää klikkaustyötä. Silti hirveästi haluaisin ajatella, että tää palkinto on myös ansaittu, koska mä olen vuodesta 2015 asti tehnyt tosi aktiivista duunia sen eteen, että muutkin sais tietää, miten sen nettikaupan avulla tehdään rahaa. Viime vuoden alkupuolella perustin uuden firmankin pelkästään koulutus- ja kunsultointihommia varten. Suomessa ei ole mitenkään liikaa sellaisia kouluttajia, jotka ovat itse pyörittäneet isoa nettikauppaa.

Kaikkein antoisimmat keikat tässä verkkokauppavaikuttamisessa on olleet ne, joissa mä olen mennyt jonnekin Helsinkiä kauemmas, ja pitänyt siellä sitten paikallisille yrittäjille ja muille koulutusta siitä, miten vaikka Facebookin mainonta toimii, tai miten hyvä nettikauppa rakennetaan. On hieno tunne tutustua uusiin paikkakuntiin ja pieniin firmoihin, ja nähdä, miten paljon hyvää potentiaalia meidän maassa on.

-Valtteri Lindholm


Lue koko tarina Vuoden 2018 verkkokauppa-alan vaikuttaja valittu! (Paytrail.com).
Loading...