Tiedotteet

Varustelekassa toimii Bitcoin

Julkaistu 26.02.2015
Jos ruotsalaisten laskutuspalveluiden käytännöt harmittaa, meillä käy nykyään myös Bitcoin! Nää jätkät on sitten ihan toisesta päästä yksityisyydensuojajuttujen ja tietoturvan kanssa, niin paljon, et meiltäkin melkein meni hermot.

Hyvä tapa tilata meiltä luotisuojaliivejä ja muuta kodin tarpeistoa täysin anonyymisti on maksaa bitcoinilla ja tilata postin pakettiautomaattiin, ei ole turhaa henkilöpapereiden tarkistusta. Meidän nettikauppa vielä toistaiseksi pyytää osoitetta Smartpostin kaveriksi, mutta siihen voi laittaa feikkiosoitteen ja nimen. Käytä mielellään uskottavaa feikkiosoitetta, niin ei kukaan ala ihmettelemään. Tulevaisuudessa meidän nettikaupassa riittää pelkkä puhelinnumero, johon todellinen hakkeri käyttää prepaid-liittymää. Muista myös käyttää aurinkolaseja ja kommandopipoa kun noudat paketin automaatista, niissä on nimittäin kamera.

Jos bitcoin on uusi asia, lisätietoa saa osoitteesta www.bittiraha.fi
Lyhyesti kuvailtuna Bitcoin on toki valuutta, mutta tärkeämpänä siinä samalla erittäin turvallinen ja täysin ilmainen, kansainvälinen maksutapa, jossa maksu siirtyy välittömästi ilman hankalia tunnuslukulistoja. Käyttöönotto vaatii vähän vaivaa ja lukemista, mutta ei tää ole pelkästään rikollisten juttu, vaan ihan asiallinen uusi tapa maksaa.

Bitcoin ei vielä toistaiseksi toimi meillä myymälässä - tai toimii siten, että tilaat nettikaupasta myymälänoudon etukäteen, ja odotat, että me keräillään se normaalin kaavan mukaan, missä voi mennä seuraavaan päivään. Me tullaan tulevaisuudessa tekemään semmonen muutos, että myymälän päätteiltä voi tehdä nettikauppatilauksia nettimaksutavoilla, ja meidän myyjät lähtee sitten saman tien keräilemään niitä nettikaupan varastosta. Tällä hetkellä homma ei ihan onnistu, koska meidän nettikauppatilaukset kerätään neljä kerrallaan jonon mukaan, ja ohituskaistan rakentaminen vaatii koodaamista, jossa taas tällä hetkellä on vähän resurssipulaa.
Loading...