Facebook-faniarvonta

HOPLAA! Satatuhatta fania on niin älytön määrä porukkaa, että me vastataan jollain yhtä päättömällä: kuunnelkaa tarkkaan - yksi onnekas saa lunastaa yhden jokaista Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä -tuotetta. Tämä tarkoittaa verolliselta myyntihinnaltaan noin 7000 euron arvosta tavaraa, yli 200 nimikettä. Emme suoraan tiedä minkälaisesta tavaramäärästä on fyysisesti kyse, mutta pikkuautoon ei varmaankaan mahdu ja suosittelemme hieman järjestelemään paikkoja ja tekemään sovinnon mahdollisen kumppanin kanssa.

Harvoin pyydetään mitään kamalasti jakamaan, mutta tätä vois tykitellä ja päristä oikein huolella! Tässä on linkki sosiaalisen median ihmeelliseen maailmaan, johon ollaan tämä video myös ängetty.

Ohjeet ja ehdot

  • Voittaja saa lunastushetkellä jokaista varastossa olevaa Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä -tuotetta yhden kappaleen kutakin mallia. Hänelle ei koidu näistä mitään maksettavaa, paitsi toimitus.
  • Voittajan tulee hoitaa palkinnon kuljetus itse. Nouto Varustelekasta, Hankasuontie  11 A.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 25.11.2018 klo 23:59.
  • Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, lisäksi voittajan nimi julkistetaan Facebookissa.
  • Osallistua saa vain kerran.
  • Arvonta koskee vain Suomessa asuvia asiakkaita.
  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta. Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja yhteydenottoon. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.

Osallistu arvontaan

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Hukkuneiden määrä:

Kuolaa mahdolliset palkintosi:

Särmä Särmä TST Terävä Jämä
Loading...