Finnish Brutality

Ilmoittaudu Finnish Brutality 2024 tapahtumaan alla olevalla lomakkeella. Täytä kaikki vaaditut tiedot ja paina rekisteröitymisnappia. Jos olet kirjautunut sisään kantasikatilillesi, on ilmoittautumislomakkeen yhteystiedot esitäytetty. Lisää lippuja tulossa myyntiin toukokuussa.

  • Lipun hinta on 169.99 EUR (sis. alv). Hinta sisältää T-paidan, velcromerkin, chamber flagin ja mahdollisesti muuta pientä oheistavaraa
  • Osallistujilta vaaditaan osoitus turvallisesta aseenkäsittelystä, esim. SRA/ISPC turvallisen ampujan status
  • Breacher-kategoriaan mahtuu osallistumaan enintään 60 kilpailijaa. Mikäli ilmoittautuneita on enemmän kuin mitä sarjaan mahtuu, arvotaan osallistujat. Vahvistus hyväksymisestä Breacher-kategoriaan tapahtuu kun kaikki liput on myyty.

Liput myydään kahdessa erässä. Vapaita paikkoja tapahtumaan on rajallisesti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä per lipunmyyntierä. Mikäli olet järjestyksessä vapaalla paikalla, olemme sinuun yhteydessä henkilökohtaisen maksutuotelinkin kera tunnin sisällä. Linkki on voimassa vain yhden tunnin ajan. Kun saat henkilökohtaisen maksutuotelinkkisi, lisää tuote viipymättä ostoskoriin ja maksa tilauksesi. Näin vahvistat osallistumisesi brutaliteetteihin. Ilmoittautuminen ja lippulinkki ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ilmoittautua vain yksi ihminen.

Mikäli et saa tunnin sisään maksutuotelinkkiä, et ole päässyt kilpailuun tässä lipunmyyntierässä. Kokeile onneasi myöhemmin uudelleen kun myymme seuraavan erän lippuja.

Ilmoittautumislista on täynnä ja ilmoittautuminen suljettu.

Loading...