Iron Sky The Coming Race - Maailman Ensi-ilta

Pitkä odotus on päättynyt! Iron Sky The Coming Race näkee vihdoin valon! Koska oltiin ensimmäisen Iron Sky -elokuvan hommeleissa mukana, niin miksipä ei oltaisi myös tässä! Elokuvan ensi-illan kunniaksi täräytetään lippuarvonta pystyyn, josta voit voittaa itsellesi ja avecillesi illan dinosauruksella ratsastavan Hitlerin seurassa.

Lippuarvonnan palkinto: T-Rex -lippupaketti

Jaossa on viisi (5) kappaletta kahden hengen lippupakettia elokuvan maailman ensi-iltaan, eli ei tarvitse yksin lähteä ulos kotoota pelottavaan ulkomaailmaan!

Tämä on todellisen leffafanin paketti, joka sisältää leffaliput Iron Sky The Coming Race maailmanensi-iltanäytökseen 16.1.2019 Helsingin Tennispalatsissa, leffaeväät sekä pääsylipun elokuvan jatkobileisiin. Paketin kruunaavat elokuvan juliste sekä t-paita.

Näytösten jälkeen juhlitaan ja nautitaan ohjelmasta maapallon keskipisteessä Tennispalatsissa tähtien ja elokuvantekijöiden kanssa. Juhlat kestävät aamuyön pikkutunneille saakka. Punaiselle matolle pääset klo 17.30, näytökset alkavat klo 19.00. Tapahtuma päättyy klo 02.00.

Tilaisuus on K18

Ohjeet ja ehdot

  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta. Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja yhteydenottoon. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 13.1.2019 klo 23:59 ja voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
  • Voittajat valitaan mielivaltaisesti maanantaina 14.1. ja voittajille ilmoitetaan saman päivän aikana.
  • Liput toimitetaan digitaalisena voittajan sähköpostiosoitteeseen.
  • Osallistua saa vain kerran.

Osallistu arvontaan

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Hukkuneiden määrä:

Loading...