Joulun toivelista

Joulun toivelista

Joulun toivelista


Noniin. Nyt se tulee taas. Taas kerran on se aika, kun kaikkien pitäis olla kilttejä toisilleen ja paiskoa tulkinnanvaraisesti hyödyllistä sisältöä pursuavilla paketeilla kaikkia tuttuja. Koska meiltäkin varmaan odotetaan jonkinlaista kauhaa puuroon, tässä olis tämmöinen vakavamielinen kilpailu: valkkaa kaupastamme 200 euron edestä tavaraa itselle ja kaverillesi, kerro siitä meille ja saatat saada ne lahjaksi ja jouluksi kotiin*. Siis oikeasti hyvää kamaa ilmatteeksi!

Kaikki eivät voi olla kilttejä, eikä edes valtio pysty valvomaan joka hiihtäjää, joten se kiltti henkilö arvotaan osallistujalistasta hatusta vetämällä.

Ole kiltti, älä toivo loppuneita tuotteita.

*) Mahdollisissa ongelmatilanteissa otamme yhteyttä voittajaan, jolloin toimitusaika saattaa venyä joulun yli. Jos voittajaa ei saada kiinni, pistetään me puuttuvan kaman tilalle tulemaan jotain kivaa korvaavaa. Jos harmittaa, muista etteivät muut saaneet mitään. Älä ole tuhma tai tyhmä.

Ohjeet


  • Kirjoita toiveesi viereiseen tekstilaatikkoon tuotteen omilla nimillä. Muista kertoa myös mahdolliset koko-, väri- tai mallitiedot sekä kappalemäärät. Esim. 2x Jämi Warbirds & Pin Up 2015 kalenteri, 1x Janus Black Wool bokserit, Large, jne..
  • Täytä kaikki lomakkeen kentät.
  • Muista mainita koot!
  • Toiveaika päättyy 8.12.2014 klo 10:00. Voittajaan ollaan yhteydessä 9.12.2014.

Kerro kaikille


Jos kerrot tästä kavereillesi, antavat mokomat filantroopit voittaessaan sulle varmaan enemmän lahjoja!

Toivelistani Pukille!


Loading...