Tilaa Varustelekan propagandakirjeet!

Varustelekan propagandakirje

Liity Propagandakirjeen postituslistalle liittymällä Varustelekan kantasiaksi.

Haluatko pysyä ajan tasalla? Onko kiva, kun mailiin kerrankin kolahtaa juuri sinulle henkilökohtaisesti osoitettu kirje, jossa on vielä tosi mielenkiintoista sisältöä? Jos näin, kantsis varmaan liittyä välittömästi Varustelekan propagandakirjelistalle. Propagandan ammattilaisten kirjoittamissa kirjeissä on mm. seuraavaa:

  • Salaista tietoa, jota ei muille sanota: Toisinaan julkaisemme vain ja ainoastaan Propagandakirjeen tilaajille mm. tietoa kuukauden suunnitelluista uutuuksista. Tästä on ainakin se kiva puoli, että tiedät olla varpaillasi kun se harvinainen issue oikeasti ilmestyy nettiin kaiken kansan yllätykseksi.
  • Ajoittainen etuoikeus himoittuihin tuotteisiin: Ajoittaisia mahdollisuuksia ostaa jonkin himoitun kertaluonteisen erän tuotteita ennen muita (näistä tulee yleensä erillinen viesti). Kuten monen himotun tuotteen kohdalla käy, myydään se loppuun parissa päivässä - propagandakirjeen tilaajana olet näissä tapauksissa etulyöntiasemassa. Toki, onhan meillä jo muutama kirjeen tilaaja, joten ota se huomioon saadessasi meiltä mageen tuotevihjeen sisältävän propagandakirjeen!
  • Varustelekan kampanjakoodi, alennuskoodi tai muu etu vain kirjeen tilaajille: Lähes jokaisessa propagandakirjeessä on joko kampanjakoodi, alennuskoodi tai jokin muu etu, jonka saavat ainoastaan kirjeen tilaajat. Esimerkkeinä eduista ovat mm. ilmaiset lahjatuotteet, prosenttimääräinen alennus ostoskorin arvoon, vain propagandakirjeen tilaajille osoitettu alennustuote, etuoikeus johonkin uutuustuotteeseen tai vaikkapa ilmaiset toimituskulut.

Hyvä tietää

Varustelekan propagandakirjeet saattavat sisältää viittauksia tisseihin, viittauksia militariaan, viittauksia väkivallalla viittaamiseen sekä viittauksia tisseihin. Jos et kestä tämmöistä, ei oo pakko liittyä. Jos kestät, on pakko - Heidi käskee!

Halutessasi pääset propagandakirjeen vastaanottajalistalta eroon napin painalluksella. Kirjettä julkaistaan tällä hetkellä kerran kuussa, minkä lisäksi tosiaan lähetämme toisinaan erillisiä kirjeitä mikäli esimerkiksi Propagandakirjeen tilaajille tulee mahis ostaa jotain erikoiserää ennen muita tai tapahtuu jotain muuta supersiistiä.

Aikaisempia Propagandakirjeitä:

Loading...