Varusteleka goes Movies - Rambo V: Last Blood


Jaa Facebookissa

Rambo tulee taas, ehkä viimeisen kerran! Miltäs kuulostaisi tulla katsomaan elokuva meidän kanssa privaattinäytökseen, ja vielä avecin kera? Ja tämähän ei siis ole mikään halpa ja limainen strippinäytös, vaan ihan ehta Rambo V: Last Blood -elokuva! Meillä olisi nimittäin 10 kappaletta kahden lipun settejä polttelemassa tetsarin taskuissa ja odottelemassa onnekkaita oman elämän Ramboja. Että oliko vielä jotain tekosyitä olla osallistumatta? Nyt ne käsipainot vielä kerran esille ja leffaan!

Näytös järjestetään 23.9.2019 kello 18:00 Helsingissä sijaitsevassa Tennispalatsissa.

Osallistu arvontaan täyttämällä tietosi yhteystietolomakkeeseen. Ja kun kerta oot jo täällä, niin tsekkaa ihmeessä meidän aiheeseen liittyvien terävien asioiden tuoteryhmä läpi. (Veitsiä ei varmaankaan saa tuoda näytökseen.)

Arvonnan ehdot ja säännöt

  • Palkintoina yhteensä 10 kappaletta kahden lipun settejä yksityisnäytökseen, yksi setti per voittaja.
  • Osallistumisaika päättyy 18.9.2019 klo 23:59.
  • Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse 19.9.2019 tarkempien ohjeiden kera. Lisäksi voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain julkistetaan sosiaalisessa mediassa.
  • Osallistua saa vain kerran.
  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta. Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja yhteydenottoon. Rekisteri tyhjennetään voittajien selvittyä.
  • Elokuvan ikäraja on mitä todennäköisimmin K-16, mutta mikäli ikäraja muuttuu, ilmoitamme siitä voittajille lähtevässä kirjeessä!

Osallistu arvontaan

Arvonta on päättynyt.

Loading...