Varustelekan tuotemerkkien 12 kk materiaali- ja valmistusvirhetakuu

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Varustelekan tavallisen 100 päivän vaihto- ja palautusoikeuden lisäksi myönnämme kaikille Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä tuotemerkkien tuotteille 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuun. Takuuaika alkaa päivänä jolloin tuote luovutetaan asiakkaalle, joko myymälässämme tai postin/matkahuollon toimipisteessä.

Takuumme piiriin kuuluu poikkeuksellisen laaja kirjo erilaisia tuotteita (tavallisia vaatteita, kevyitä neuloksia, veitsiä, raskaita erikoistekstiilejä jne.) sekä käyttötapoja (päivittäinen arkikäyttö, vaativa ulkoilukäyttö ja raskas sotilaskäyttö). Kun valikoima ja käyttäjäkunta ovat näin monimuotoisia, ovat selkeät ja helpot takuuehdot valttia!

Takuu kattaa kaikki vuodenajat ja olosuhteet

Materiaali- ja valmistusvirheet ilmenevät usein heti tuotetta tarkastaessa, ensimmäisellä käyttökerralla tai viimeistään eri sääolosuhteissa. 12 kuukautta kattaa kaikki vuodenajat, eli kaikki mahdolliset olosuhteet kovasta pakkasesta korkeaan kuumuuteen ja rankkoihin sateisiin. Jos mitään materiaali- tai valmistusvirhettä ei ensimmäisten 12 käyttökuukauden aikana ilmene, sitä tuskin ilmenee sen jälkeenkään.

Takuu ei kata luonnollista kulumaa tai väärinkäyttöä

Kaikki tavarat kuluvat käytössä. Mitä useammin ja kovemmin tavaraa käyttää, sitä enemmän se kuluu. Päivittäinen sorassa konttaaminen kuluttaa housuista kuin housuista polvet puhki, ja varmasti alle vuodessa. Vaikkakin esimerkki on kärjistetty, on tämä silti luonnollista kulumaa.

Vaatteita ja varusteita on helppo pilata myös väärinkäytöllä: jos kuivaat takkiasi nuotiolla ja se kärähtää, kyseessä ei ole materiaali- tai valmistusvirhe. Jos lyöt puukkosi kiveen ja terä vaurioituu, sekään ei ole materiaali- tai valmistusvirhe.

Takuupalautus on helppoa

Marssi myymäläämme tavarasi kanssa tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]. Kerro yhteydenotossasi mahdollisimman tarkasti mitä on tapahtunut ja miten, milloin reklamoitava tuote on ostettu jne. ja liitä yhteydenottoosi kuitin/tilauksen numero ja selkeitä valokuvia viasta. Kaikki tämä nopeuttaa asian käsittelyä huomattavasti! Riippuen ongelman luonteesta ja asiakkaan tahdosta korvausvaihtoehtoja on muutama:

  1. Ensisijaisesti tarjoamme uutta korvaavaa tuotetta hajonneen tilalle
  2. Vaihtoehtona on myös tuotteen täyden ostohinnan palautus asiakkaalle

Kuvitettuja tosielämän esimerkkejä

Rispaantunut mustan merinohupparin hihansuu kämmenellä.

Neljä vuotta liki päivittäisessä käytössä ollut Särmä Merinohuppari, jonka aikana hihansuiden reunat ovat kuluneet puhki. Tämä on hyvin selkeä tapaus ja luonnollista kulumaa.

Merinohupparin hihansuu, jota vedetään erilleen peukaloaukon yläpuolelta, mikä paljastaa sormen kokoisen reiän saumassa.

Särmä Merinohuppari. Tässä tapauksessa hihan sivusauman ommel on päätelty virheellisesti, jonka johdosta se on lähtenyt purkautumaan muutaman viikon käytön jälkeen. Selkeä takuun kattava valmistusvirhe.

Särmä zip-off housujen haarasaumat, joista molemmista on työnnetty kaksi sormea housujen sisäpuolelle .

Särmä Zip-Off housut. Materiaali ja/tai valmistusvirhe, jonka johdosta housujen haarasauman lanka on katkennut noin kuukauden käytön aikana. Itse kangas on täysin ehjää, mutta lanka selkeästi katkennut. Tämä menee luonnollisesti takuun piikkiin.

Käsissä pidetään ruskeaa Särmä hyppymaiharia, jossa kantapään kohdalta irronnut pohja on taivutettu toisella kädellä alaspäin.

Särmä Hyppymaiharit. Kuten kuvasta näkee, eivät nämä kengät kerenneet pitkään olemaan käytössä ennenkuin tämä tapahtui: pohjan liimaus petti ja pohja irtosi kantapäästä. Selvä valmistusvirhe.

Skrama, jonka terä on haljennut kahtia leveyssunnassa. Veitsen päätä pidetään kädessä lähellä halkeama kohtaa. Hamarassa näkyy kolhuja.

Terävä Skrama. Veistä on käytetty polttopuun pilkkomiseen "batonoimalla", mutta puuklapin sijaan hamaraa on lyöty kirveellä. Lisäksi teränsuussa halkeaman kohdalla näkyy vääntymä, joka viittaa kiveen/naulaan osumiseen. Harmaan alueen tapaus, halkeaminen on voinut johtua materiaalivirheestä, mutta hamaraa ei kuulu lyödä kivellä/kirveellä tai millään muulla sitä kovemmalla tai yhtä kovalla materiaalilla. Tässä tapauksessa asiakas sai uuden veitsen sekä pyynnön olla hakkaamatta sitä muulla kuin puuklapeilla.

Loading...