Missä on Thofern?

Jaa Facebookissa

Ookkonä Thofernia nähny? Me pitelemme käsissämme tämän herran (?) makuualustaa, johon kirjoitettujen tekstien perusteella kaipuu on kova. Ymmärrämme kyllä - kylmässä maassa on paha nukkua!

Avunpyyntö

Yksinkertaisesti sanottuna me tarvitsemme apuasi yhdistääksemme Thofernin ja hänen niin rakkaan makuualustansa! Tiedämme henkilöstä vain tämän:

  • Hän on saksalainen, sukunimi Thofern
  • Palveli Bundeswehrissä vuosien 2010 ja 2017 välissä
  • Käsiala kuin kuvissa.

Palvelusajan tiedämme makuualustan valmistusvuodesta, joka on siis heinäkuu 2010.

Käännökset löytyvät kuvateksteistä. Meillä on epäilys, että Thofernilla oli armeija-aikoinaan ongelmia makuualustavarkaiden kanssa. Kyllä me ymmärrämme, jos sitä ei ole pultattu kiinni, se lähtee kävelemään.

Kuinka toimia

Jos uskot tietäväsi juuri tämän Thofernin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Teimme kätevän etsintäkuulutusposterin, senkus tulostat sen ja lähdet kiinnittelemään! Kyllä me hänet yhdessä löydämme.

Kuvia alustasta

"Bundeswehrin omaisuutta ja... ...Thofernin!"

"Tämä alusta kuuluu Thofernille, eikä kenellekään muulle! Piteletkö sitä käsissäsi? Tuo se sitten... Aivan oikein! Thofernille!"

"Thofern! Thofern! Thofern! Thofern Thofern Thofern Thofern"

Artikkelin tuotteita

BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
9.99 EUR
Kevyt maastotakki naurettavan halvalla, aitoa Saksan armeijan ylijäämää. Joskus näitä pystyttiin myymään eurolla, mutta näin ne ajat muuttuvat, kun tukkuri nostaa hintoja niin me perässä. Eiväthän nämä vieläkään ole millään tapaa kalliita...
BW parka, Flecktarn, ylijäämä
BW parka, Flecktarn, ylijäämä
24.99 EUR
Bundeswehrin Parka/Feldjacke, elikä kenttätakki. Saksan armeijan virallinen päällystakki, joka on kait vieläkin käytössä. Taatusti kestävä, järkevä ja vieläpä hyvän näköinen rotsi. Meiltä löytyy lisäksi saman sarjan maastohousuja!
Brittiläinen CS95 parka, ripstop, DPM, ylijäämä
Brittiläinen CS95 parka, ripstop, DPM, ylijäämä
19.99 EUR
Brittiarmeijan käytetty parka-mallinen maastotakki DPM-metsämaastokuviolla. Kestävä ja laadukas eurooppalainen maastotakki ja tosi halvalla. Tämä on vähän kuin Windproof Smock, mutta pikkasen kevyempi ja leikkaukseltaan ei ihan niin ylimitoitettu. Toisin sanoen, erinomainen yleisrotsi, heitä tarvittaessa alle vain tuhti villapaita tai fleece!
Brittiläiset CS95 reisitaskuhousut, DPM, ylijäämä
Brittiläiset CS95 reisitaskuhousut, DPM, ylijäämä
29.99 EUR
Brittiarmeijan käytetyt maastohousut metsään tarkoitetulla DPM-maastokuviolla. Todennäköisesti maailman mukavimmat maastohousut. Modernit, laadukkaat ja kestävät. Pienet koot puoli-ilmaiseksi!
CCCP Veshmeshok kärsimysreppu, ruskea, ylijäämä
CCCP Veshmeshok kärsimysreppu, ruskea, ylijäämä
29.99 EUR
Venäjän, Neuvostoliiton ja taas Venäjän lahja maailmalle. Sanotaan ihan suoraan - näin hyvää reppua ei heti tule vastaan, ja hintakin on takuulla aivan liian pieni. Tämä reppu on ELÄVÄ LEGENDA! Ota osaa historiaan ja tilaa omasi heti! HETI!
Brittiläinen villapaita, ylijäämä
Brittiläinen villapaita, ylijäämä
19.99 - 22.99 EUR
Hyväkuntoisia, käytettyjä pyörökauluksisia brittiläisiä armeijavillapaitoja. Sama tyylikäs malli kuin Suomen armeijallakin. Tiukasti istuva malli.
SADF reisitaskuhousut, Nutria, ylijäämä
SADF reisitaskuhousut, Nutria, ylijäämä
49.95 EUR 64.99 EUR
Noniin nyt kaikki kuulolla, sillä tarjolla on ihan kohta tosi harvinaiseksi käyvää tavaraa! Vaikka eteläafrikkalainen armeijatavara ei tämän mainostuslässytyksen vastaanottajaa sinänsä kiinnostaisi, on tässä ihan hiton hyvät reisitaskuhousut ja sillä sibulibuli. Vain upseeriston kokoja!
Loading...