Missä on Thofern?

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Ookkonä Thofernia nähny? Me pitelemme käsissämme tämän herran (?) makuualustaa, johon kirjoitettujen tekstien perusteella kaipuu on kova. Ymmärrämme kyllä - kylmässä maassa on paha nukkua!

Avunpyyntö

Yksinkertaisesti sanottuna me tarvitsemme apuasi yhdistääksemme Thofernin ja hänen niin rakkaan makuualustansa! Tiedämme henkilöstä vain tämän:

  • Hän on saksalainen, sukunimi Thofern
  • Palveli Bundeswehrissä vuosien 2010 ja 2017 välissä
  • Käsiala kuin kuvissa.

Palvelusajan tiedämme makuualustan valmistusvuodesta, joka on siis heinäkuu 2010.

Käännökset löytyvät kuvateksteistä. Meillä on epäilys, että Thofernilla oli armeija-aikoinaan ongelmia makuualustavarkaiden kanssa. Kyllä me ymmärrämme, jos sitä ei ole pultattu kiinni, se lähtee kävelemään.

Mies ulkona kiinnittämässä Have you seem Thofern? -ilmoituksia

Kuinka toimia

Jos uskot tietäväsi juuri tämän Thofernin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Teimme kätevän etsintäkuulutusposterin, senkus tulostat sen ja lähdet kiinnittelemään! Kyllä me hänet yhdessä löydämme.

Kuvia alustasta

Vaahtomuovialusta levitettynä. Alustassa lukee: Eigentum - BUND und... Thofern. Makuualusta levitettynä. Alakulmassa näkyy pientä tekstiä. Lähikuva aiemmin mainitusta omistusteksistä.

"Bundeswehrin omaisuutta ja... ...Thofernin!"

Lähikuva alustan kulmasta, jossa lukee saksaksi sama kuin mitä kuvateksti sanoo.

"Tämä alusta kuuluu Thofernille, eikä kenellekään muulle! Piteletkö sitä käsissäsi? Tuo se sitten... Aivan oikein! Thofernille!"

Alustan toinen kulma, johon kirjoitettu 7 kertaa Thofern monin eri päin. "Thofern! Thofern! Thofern! Thofern Thofern Thofern Thofern" Painatus alustassa, jossa tietoa aluistan mallista. Have you seen Thofern? -ilmoitus teipattuna pysäköintitauluun.
Päivitys! Internet näytti taas ihmeellisiä voimiaan ja Thofern on löytynyt!
Hän sai oman alustansa takaisin ja laitoimme vielä mukaan kypärähupun, jolla hän voi suojata identiteettiään tämän rankan julkisuusrumban keskellä, sekä satasen lahjakortin, jos sattuu, että hän tarvitsee vaikka makuupussin makuualustan kaveriksi. Kiitämme kaikkia salapoliiseja upeasta työstä!

Artikkelin tuotteita

BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
BW kenttäpusero, Flecktarn, ylijäämä
12.99 EUR
Kevyt maastotakki halvalla, aitoa Saksan armeijan ylijäämää. Varmaan parhaiten myyviä paitojamme, vaikka hinta onkin aikojen saatossa noussut - ei sillä että tämä edelleenkään olisi kallis!
BW parka, Flecktarn, ylijäämä
BW parka, Flecktarn, ylijäämä
39.99 EUR
Bundeswehrin Parka/Feldjacke, elikä kenttätakki. Saksan armeijan virallinen päällystakki, joka on kait vieläkin käytössä. Taatusti kestävä, järkevä ja vieläpä hyvän näköinen rotsi. Meiltä löytyy lisäksi saman sarjan maastohousuja!
SA M62 maastohousut, ylijäämä
SA M62 maastohousut, ylijäämä
14.99 EUR
Harmittaako Gore-Tex, inhottavatko nykyajan futuristiset ja monimutkaiset ihmepuvut? Ratkaisu on tietty intin legendaarinen M62!
SA M62 maastotakki, ylijäämä
SA M62 maastotakki, ylijäämä
14.99 EUR
Harmittaako Gore-Tex, inhottavatko nykyajan futuristiset ja monimutkaiset ihmepuvut? Ratkaisu on tietty intin legendaarinen M62!
Brittiläinen CS95 parka, ripstop, DPM, ylijäämä
Brittiläinen CS95 parka, ripstop, DPM, ylijäämä
19.99 EUR
Brittiarmeijan käytetty parka-mallinen maastotakki DPM-metsämaastokuviolla. Kestävä ja laadukas eurooppalainen maastotakki ja tosi halvalla. Tämä on vähän kuin Windproof Smock, mutta pikkasen kevyempi ja leikkaukseltaan ei ihan niin ylimitoitettu. Toisin sanoen, erinomainen yleisrotsi, heitä tarvittaessa alle vain tuhti villapaita tai fleece!
Brittiläiset CS95 reisitaskuhousut, DPM, ylijäämä
Brittiläiset CS95 reisitaskuhousut, DPM, ylijäämä
29.99 EUR
Brittiarmeijan käytetyt maastohousut metsään tarkoitetulla DPM-maastokuviolla. Todennäköisesti maailman mukavimmat maastohousut. Modernit, laadukkaat ja kestävät. Pienet koot puoli-ilmaiseksi!
SA kaasunaamarilaukku, ylijäämä
SA kaasunaamarilaukku, ylijäämä
14.99 EUR
Intin vanha nasselaukku on ihan uskomaton asia. Hyvännäköinen ja maailman näppärin olkalaukku ihan kaikenlaiseen toimintaan. Tää olis kai olevinaan se viiminen ikinä erä, mitä me näitä saadaan.
Loading...