Muut artikkelit

Kertomukset ja kenttätestaukset Ohjeet Epäeettisyydet Kumppaniesittelyt Muut artikkelit

Varustelekan tilinpäätöstiedote 2023: Victor Mike

Kultakolikot on laskettu kirstusta, ja kuten otsikosta voi päätellä, niin Vituiks Män. Tässä pieni synkistely viime vuoden meiningeistä pienillä hopeareunuksilla.

Tekstiilejä tarvitaan kaikkialla kriisitilanteissa

Huoltovarmuus puhuttaa kulkutautien ja naapurimaan nyrjähtäneen diktaattorin vuoksi aika paljon, ja valtioneuvostokin päivittää parhaillaan huoltovarmuuden tavoitteita ja painopisteitä. Mutta varautumisessa helposti unohdetaan tekstiilit, vaikka ilman niitä ei kriisitilanteessa kovin pitkälle pötkitä. Siksi me haluttiin kiinnittää huomio niihin ja erityisesti kotimaiseen tekstiiliteollisuuteen.

Vuoden 2023 kohokohdat

Jälleen on yksi vuosi taputeltu ja katseet käännetty jo vahvasti kohti uutta alkavaa. Mutta kuten tapana on ollut, niin otetaanpa tässä kohtaa pieni vilaus vielä menneeseen ja kerrataan mitä vuonna 2023 puuhattiin ja myytiin.

MOLLE ja PALS – kiinnitysjärjestelmien ABC

Sotilas- ja ulkoiluvarusteiden maailmassa kahdella lyhenteellä, MOLLE ja PALS, on vissi rooli varusteiden monikäyttöisyyden ja toimivuuden varmistamisessa. Tässä artikkelissa katsotaan hieman tarkemmin läpi näitä kiinnityssysteemeitä, niiden historiaa ja käyttöä.

Brändit elää, Leka pysyy

Jo useampana vuonna me on osallistuttu Vaatevallankumousviikkoon esittelemällä meidän tuotteiden valmistajia. Just nyt meidän toimitusketjut on keskellä melkoista murrosta MEGA-projektin vuoksi, josta kerrotaan lisää myöhemmin tällä viikolla. Niinpä tänä vuonna me keskitytään meidän brändeihin ja niiden muutoksiin sekä kerrotaan tarkemmin meidän suunnitteluprosessista.

Varustelekan tilinpäätöstiedote 2022

Viime tilikauden kultadublonit ja oravannahat on saatu laskettua ja tilintarkastaja on messunsa saarnannut, joten tässä olisi pieni aikamatka viime vuoteen lukujen valossa. Nauttikaa.

Suosituimmat tuotteet 2022

Myös vuonna 2023 tarkastellaan vuoden 2022 myydyimpiä tuotteita. Vaikuttaa siltä, että jokainen vuosi 2020-luvulla tuo mukanaan entistä kummallisempia tai järkyttävämpiä tapahtumia, joiden vaikutus näkyy ja tuntuu likipitäen kaikkien ihmisten elämässä ja näkyy meidänkin toiminnassamme vahvasti.

Suosituimmat tuotteet 2021

Näin vanhan vuoden päätyttyä ja uuden alkaessa meillä on ollut tapana vähän katsella taaksepäin ja tarkastella vuoden myydyimpiä tuotteita. Kaikenlaisista saatavuusongelmista ja toimitusvaikeuksista huolimatta viime vuonnakin hyllyjä saatiin täytettyä, joskin tasaisen epätasaisesti. Mutta mistä te olette erityisesti innostuneet, noin niinkuin kaupallisessa mielessä?

Konttiseikkailut koronakurimuksen keskellä

Tässä artikkelissa avataan hiukan konttivuotta 2020, joka meni ruttoepidemian vuoksi aika erilailla kuin suunniteltiin. Ja lopussa on myös hiukan tämän vuoden suunnitelmia.

Logistiikan kehitystä ruton varjossa

Me ollaan viilailtu meidän logistiikkaa rutosti viime vuoden aikana. Kaikki ei aluksi mennyt aivan kitkattomasti, kun tuli koronaa tuulettimeen, mutta nyt homma pyörii paremmin kuin koskaan aiemmin. Tässä artikkelissa meidän toimitusketjujohtaja Elina kertoo siitä, mitä kaikkea meillä on tehty sen eteen, että teidän tilaukset liikkuisi entistä paremmin.

Varustelekan tilinpäätöstiedote 2020

Kaiken kiireen keskellä on saatu vihdoin rahasäiliön sisältö jiiriin, ja tilintarkastajakin on antanut kaikelle siunauksensa. Tässä olisi pieni kertauskurssi vuodesta 2020 ja tarinaa siitä, miten homma meni lukujen valossa.

Kate, eli mitä kaikki maksaa

Jutun kirjoittaja Valtteri Lindholm on Varustelekan perustaja, omistaja ja Varusteleka Oy:n hallituksen puheenjohtaja.

Särmä TST L4 kenttäpuvun mallipäivitys

Kehitystä voi tehdä etsimällä ja korjaamalla vikoja, mutta jossain kohtaa täytyy tutkia mikä on hyvää, ja tehdä siitä vielä parempi. Toimivaa ei pidä rikkoa, joten tarkkana saa olla kuin persereikää keppihevoselle poratessa. Tässä mielentilassa otettiin tarkasteluun Särmä TST L4 kenttätakki ja -housut. Ja hyvä muuten tuli.

Miten koronarutto muuttaa vaatebisnestä

Kirjoittanut: Anna Rinta-JylliläTuoteryhmäpäällikkö, vaatteet

Propagandakyselyn vastaukset

Maaliskuussa me kyseltiin meidän Kantasioilta, että mitä mieltä te ootte meidän uutiskirjeistä ja mitä muutoksia toivotte. Yleisesti ottaen meidän kirje sai positiivista palautetta ja kiitosta - tää on mahtava kuulla! Me pyritään pitämään meidän kirjeet semmoisina, että jengi oikeesti haluaa niitä lukea.

Varustelekan tilinpäätöstiedote 2019

On tulospäivityksen aika, tulospäivityslaulu raikaa… Nyt on debitit ja kreditit löytäneet oikeat paikat ja tilintirkistelijäkin on loitsunnut tilinpäätöksen, joten tässä pieni katsaus vuoteen 2019.

Toreja, Tuskaa ja Terveisiä tien päältä: Road Show 2019

Maaliskuussa alkanut vuoden 2019 Road Show on saatu päätökseen. Viime vuonna oltiinkin hieman aktiivisempia Road Shown kanssa ja tehtiin huimat 23 keikkaa 16 eri kaupungissa. Keväällä hommaa palkattiin pyörittämään Road Captain ja matkaa taitettiin arviolta 6969 km. Vuonna 2019 kontti pyöri mailla ja mannuilla noin 30 lekalaisen voimin ja meininki oli kauttaaltaan kunnon hyvä!

Varustelekan tilinpäätöstiedote 2018

Viime vuoden luvut on keitelty kasaan ja tilintirkistelijäkin on antanut niille siunauksensa, joten tässä katsaus viime vuoteen.

Internettiä kuristavat mörkövoimat

Joskus sitä muistellaan kuinka ennen oli paremmin. Valemuistohan se on, koska maailma on nykyään parempi paikka kuin ikinä, mutta joissakin asioissa voitaisiin vähän kunnioittaa perinteisesti hyväksi havaittuja luonnonlakeja, eli antaa periksi aikaa sitten kuolleiden pierujen ryhmäpaineelle.

Ylijäämän matka maailmalta Varustelekalle

Pähkinänkuoressa armeijaylijäämä on liian hyvää ollakseen totta, mutta on silti totta: kestäviä, huolella testattuja ratkaisuja käyttötarkoituksista vaativimpaan, eli sotilastouhuihin - ja halvalla. Kerromme, mitä tämä tavara on, ja miten se päätyy kauppaamme myyntiin.

Missä on Thofern?

Ookkonä Thofernia nähny? Me pitelemme käsissämme tämän herran (?) makuualustaa, johon kirjoitettujen tekstien perusteella kaipuu on kova. Ymmärrämme kyllä - kylmässä maassa on paha nukkua!

Flecktarnia, ämpäreitä ja Tuskaa: Varusteleka Road Show 2018

Road Show 2018 on päättynyt. Tänä vuonna tehtiin yhteensä 16 keikkaa 13 eri paikkakunnalla. Torikeikkoja oli 12, joita tehtiin kahdessa erässä kuuden viikon ajan; toinen keväällä ja toinen syksyllä. Lisäksi osallistuttiin Tuska-festareille, Riihimäen erämessuille, GoExpoon ja Hartolan markkinoille. Meni noin niinku omasta mielestä aika pirun hyvin!

Varustelekan tilinpäätöstiedote 2017

Saatiin vuoden 2017 luvut keiteltyä kasaan, joten tässä pieni retrospektiivi viime vuoden touhuihin.

Särmä TST Vaatetusjärjestelmä

Kattava neljän vuodenajan vaatetusjärjestelmä erityisesti suomalaisen sotilaan kerrospukeutumiseen. Puolustusvoimien M05-vaatetukseen verrattuna järjestelmämme tarjoaa parannuksia mm. painonsäästössä, käyttömukavuudessa ja funktionaalisuudessa. Mitä paremmin vaatteesi ja varusteesi toimivat, sen paremmin pystyt keskittymään tehtävääsi.

Varustelekan kuvakilpailu 2010

Arvovaltainen raati on kovan uurastuksen jälkeen käynyt kaikki kuvakilpailun kuvat läpi ja tehnyt valintansa! Hyviä kuvia tuli kuitenkin sen verran, että päätökset eivät olleet helppoja. Jos kuvaasi ei näy alla niin ei kannata harmistua, karsinta oli pakko suorittaa aika rajulla kädellä. Kiitokset kaikille osallistujille! Alla voittajakuvat sekä muutamat semifinaaleihin päässeet, kunniamaininnan arvoiset kuvat.

Loading...