Propagandakyselyn vastaukset

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Maaliskuussa me kyseltiin meidän Kantasioilta, että mitä mieltä te ootte meidän uutiskirjeistä ja mitä muutoksia toivotte. Yleisesti ottaen meidän kirje sai positiivista palautetta ja kiitosta - tää on mahtava kuulla! Me pyritään pitämään meidän kirjeet semmoisina, että jengi oikeesti haluaa niitä lukea.

Parannettavaa tietenkin on aina. Vastauksissa korostui muutama aihealue, joten ajateltiin, että näihin on varmaan hyvä vastata ihan laajemmalti.

Enemmän halpaa ylijäämää!

Tää oli varmaan suurin yksittäinen toive, mikä kyselyssä nousi esille: enemmän halpaa ylijäämää. Valitettavasti tää on myös asia, mille me ei voida tehdä kovinkaan paljoa.

Ylijäämän saatavuus on viime vuosina heikentynyt ja tukkureiden hinnat on noussut, koska kysyntää on enemmän. Me haalitaan kyllä kaikki, mitä irti saadaan ja rapakon takanakin vierailtaessa kaavitaan sen päädyn sammiot parhaamme mukaan. Tällä hetkellä meillä onkin enemmän ylijäämää valikoimissa kuin koskaan aiemmin. Mutta koska me joudutaan maksamaan tavarasta enemmän, niin yllättäen myös hinnat pitää pitää kovempina.

Ylijäämää tulee erittäin satunnaisesti eikä tasaisena virtana, jolloin uutuudetkin suosionsa johdosta loppuvat nopeasti, eikä aina tiedetä koska saadaan kyseistä tuotetta lisää. Jos saadaan.

Jos haluat varmistaa, että saat ylijäämäuutuuksista tietoa, niin käy klikkailemassa Kuulusteluun, että haluat tietoa ylijäämästä. Me lähetellään näille tyypeille aina silloin tällöin Erikoislähetyksiä, jos tulee jotain erityisen himottua tavaraa laariin.

Miks mä en löydä mulle sopivaa kampetta?

Vastauksia selatessa havaittiin, että porukka ei aina löydä kirjeistä semmosia tuotteita, mistä ne tykkää - joko on liikaa militanttihommia, liian vähän naisten vaatteita tai liikaa erävehkeitä.

Kuukausittainen Propagandakirje on läpileikkaus Varustelekan kuulumisista, tuoteuutuuksista ja kausittaisesta sisällöstä, joten siellä tulee varmasti vastaan joitain kohtia, mitkä ei osu just omiin kiinnostuksiin. Mikäli haluat personoidumpaa ja kohdennetumpaa sisältöä, täytä Kuulustelu niin koitetaan heitellä tärppejä, jotka kiinnostais just sua!

Varsinaisia naisten vaatteitahan meillä on aika vähän, mutta kaikki tavara kyllä kohtalaisen hyvin istuu naisillekin, mikäli ei aivan ihonmyötäistä jumppatrikoota ole etsimässä. Omat brändit ja ylijäämä on kohtalaisen unisexiä, hieman käyttötarkoituksesta riippuen, mutta pyritään pitämään sopiva valikoima myös naisten ruumiinrakenteen huomioon ottavia tuotteita.

Erikoislähetykset

Näistä kysyttiin aika paljon, että mitä ne oikein on. Asia, joka meille on selkee ei ollutkaan sitä kaikille muille - hupsista saatana.

Lähtökohtaisesti kaikki uutiskirjeet, jotka eivät ole kuukausittaisia Propagandakirjeitä, ovat Erikoislähetyksiä. Näitä voi olla esim uutuustuotteista, tapahtumista tai erikoiseristä ylijäämää tai muuta mielenkiintoista

Erikoislähetykset kohdennetaan vastaanottajan mielenkiinnon kohteisiin perustuen, ja siihen käytetään Kantasikatilin Kuulustelun tietoja, ostohistoriaa ja asuinpaikkaa.

Jotkut Erikoislähetykset lähtee myös koko porukalle, esimerkiksi pääsiäisen munanpiilotus - näitä lähtee yleensä muutamia vuodessa.

Gmail pätkii viestit

Tää on totta, Gmailin mielestä me turinoidaan liikaa ja se pätkäsee viestin yleensä jossain kohtaa, kun tekstiä on Googlen mielestä liikaa.

Tähän ei varmaankaan ole lähimain tulossa muutosta, koska silloin meillä jäisi aika paljon oleellista tietoa kertomatta. Teidän pitää vaan jatkossakin klikata sitä linkkiä, joka näyttää koko kirjeen.

Loading...