Varustelekan kuvakilpailu 2010

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Arvovaltainen raati on kovan uurastuksen jälkeen käynyt kaikki kuvakilpailun kuvat läpi ja tehnyt valintansa! Hyviä kuvia tuli kuitenkin sen verran, että päätökset eivät olleet helppoja. Jos kuvaasi ei näy alla niin ei kannata harmistua, karsinta oli pakko suorittaa aika rajulla kädellä. Kiitokset kaikille osallistujille! Alla voittajakuvat sekä muutamat semifinaaleihin päässeet, kunniamaininnan arvoiset kuvat.

Kuvia arvioidessa otettiin huomioon mm. kuvan tekninen toteutus, sisältö ja varusteleka-henkisyys. Teknistä toteutusta painotettiin vain jos se oli kuvan esityksen kannalta oleellista. Raadin kolmesta jäsenestä vähintään kahden piti antaa äänensä kuvalle jotta se pääsi jatkoon. Kierroksia käytiin niin monta, että voittajat olivat selvillä.

100 euron lahjakortin voittaneet kuvat

Jyri Kaasinen – Internetistä päivää
Raadin mielipide: Vaatiiko tämä nyt edes selittelyitä? Kuvaavia kirjainyhdistelmiä lienee mm. WTF, OMG ja sellaiset. Meitä lähinnä harmittaa, ettei tämä kuva ollut meidän perjantai-arkistoissa. Loistavaa työtä Jyri!

Mikko Kivelä – Grid For War
Raadin mielipide: Varustuksen määrä ja laatu, kaasutaisteluvalmius, Modern Warfare -henkisyys. “Yksinäinen voittaja”. Näitä näkee nykyään pelien kansissa, eikä syyttä. Kaiken kaikkiaan vakuuttava ja upea kuva.

Valtteri Munkki – Huuto
Raadin mielipide: Hienolla toteutuksella modernisoitu höystetty näkemys Edvard Munchin Huudosta. Jos näitä ei vertaisi vierekkäin niin voisi sanoa kuvan olevan melkein 1:1 maalauksen kanssa – poislukien ydinräjähdys kera suojeluvarustuksen.

50 euron lahjakortin voittaneet kuvat

Anne Rajala – Bunny Hunt
Raadin mielipide: Nykypäivän versio Elmeristä ja Väiski Vemmelsäärestä! Rohkea ja toimiva toteutus.

Tomi Palonen – The River
Raadin mielipide: Vietnamia ja mageutta. Sävytys istuu kuvaan kuin toepopper jenkkisotilaan jalkaan…eiku mitä. Kuvan kruunaa vielä se, että kuvaajan mukaan kaikki kuvassa esiintyvät hahmot ovat yksi ja sama. Kyllähän tälläistä kelpaa esitellä!

Kunniamaininnan arvoisia kuvia jotka eivät kuitenkaan yltäneet palkintosijoilleLoading...