Epäeettisyydet

Kertomukset ja kenttätestaukset Ohjeet Epäeettisyydet Kumppaniesittelyt Muut artikkelit

Projekti MEGA - Kiinasta irtaantuminen jatkuu

MEGA-projekti etenee sellaista tahtia, että kohta meillä on käsillä varsinaiset keräilyerät Särmä-tuotteita! Osasta tuotteista on nimittäin tulossa viimeiset Kiinan toimitukset, ennen kuin sammutetaan kaukotuotannolta valot.

Project MEGA - hus pois Kiinasta

Me ollaan sivuttu mystistä MEGA-projektia viestinnässä useamminkin, mutta viimeinkin on aika kertoa, mistä ihmeestä on oikein kyse.

Tuotteen takana: Varustelekan suunnitteluprosessi

Jo useampana vuonna me on osallistuttu Vaatevallankumousviikkoon esittelemällä meidän tuotteiden valmistajia. Just nyt meidän toimitusketjut on keskellä melkoista murrosta MEGA-projektin vuoksi, josta kerrotaan lisää myöhemmin tällä viikolla. Niinpä me ajateltiin, että tällä kertaa vois olla kiva keskittyä meidän omaan tuotesuunnitteluun.

Vastuuttomuusraportti 2022

Vuoden 2022 ympäristösynnit on taas laskettu yhteen, ja tässä sitten tulokset, ollos hyvä.

Operaatio Epäeettisyysohjelma: Hiilijalanjälki 2021

Siinä se nyt sit taas ois, yksi vuosi lisää päästöjä. Meillähän on ollut tässä jo pari vuotta työn alla selvittää ja pitää vuosittain kirjaa aiheuttamamme ympäristötuhon määrästä sekä suunnitella toimenpiteitä sen vähentämiseksi, kuten meidän vastuuttomuusduunista kertovalta sivulta voit lukea.

Varustelekan omien tuotteiden hiilijalanjälki

Hei jengi! Vihdoin ja viimein me ollaan arvioitu valtaosalle meidän omista tekstiilituotteista hiilijalanjäljet. Eli se juttu, paljonko kasvihuonekaasuja niiden valmistamisen myötä syntyy. Jalanjäljet näkyvät verkkokaupan tuotesivuilla, ja laskennassa käytettyyn metodiin voi tutustua tarkemmin täällä. Tässä operaatiossa meitä on ystävällisesti jeesannut Compensate.

Tuotteen hiilijalanjäljen laskentamenetelmä

Me ollaan vihdoin laskettu valtaosalle meidän omien tuotemerkkien tuotteista hiilijalanjäljet, eli paljonko kasvihuonekaasuja tuotteen valmistamisen myötä syntyy. Jäljet näkyy nyt verkkokaupan tuotesivuilla.

Operaatio Epäeettisyysohjelma: Hiilijalanjälki 2020

Tämä on kurkistus siihen, mitä kaikkea vastuutonta ja tuhoisaa me tehtiin vuoden 2020 aikana. Meidän bisnes toimii niin, että me ostetaan tavaraa ja lähetetään sitä ympäri maailman, joten tuho on taattua. Siksi meidän eka prioriteetti on ollut lähteä taklaamaan meidän hiilijalkaa eli vähentää kaiken tekemisen ilmastovaikutuksia.

Me ei todellakaan olla mikään ystävä ympäristölle

Hei kiitti palkinnosta Paytrail ja kaikki, jotka äänesti meitä! Me siis voitettiin Verkkokaupan Ympäristöystävä -äänestys, ja jo etukäteen sanottiin, että jos meidät valitaan, dumataan koko äänestys.

Operaatio Epäeettisyysohjelma 2019 - 2021: Hiilijalanjäljestä

Hei jengi, kompensoitiin meidän hiilijalanjälki, sikäli kun se tiedetään.

Operaatio Epäeettisyysohjelma 2019 - 2021: Tiedustelu

Varusteleka on hyvien puolella ja pyrkii vähentämään haitan aiheuttamista ympäristölle. Kuljemme seuraavia päätavoitteita kohti:

Loading...