Varustelekan vaatteiden mittapäivitys 2024

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Me on saatu paljon palautetta siitä, että meidän vaatekokojen välit on liian suuret, ja moni asiakas jää sen vuoksi ikävästi kokojen väliin. Niinpä me päätettiin korjata tämä.

Koska ei ole varastoinnin eikä myynninkään takia järkevää kasvattaa kokovariaatioiden määrää, me päädyttiin siirtämään kokoja lähemmäs toisiaan. Niinpä pienet koot (XS ja S) hiukan suureni, Medium pysyi samana, ja isot koot (XL, 2XL ja 3XL) pieneni. Pituuskoot (Short, Regular, Long) pysyivät ennallaan.

Mitäs kivaa tästä seuraa?

Erityisesti keskikokoisten, joita maailmassa on eniten, on jatkossa helpompi löytää oikea koko ja harvemmin tulee tarvetta palautella mitään.

Mikäli haluat käyttää välillä vähän löysempää ja välillä vähän timmimpää, niin sellaiset on nyt helpompi löytää.

On helpompi myös hankkia vaatteita läheisille, kun uudet mitat ovat lähempänä muiden valmistajien simppeleitä kokoja.

Miten tää vertautuu meidän vanhoihin vaatteisiin?

 • X-Small: Koko suurenee hieman vanhaan X-Smalliin verrattuna
 • Small: Koko suurenee hieman
 • Medium: Pysyy samana
 • Large: Koko pienenee hieman
 • X-Large: Koko pienenee selvästi yhden koon verran
 • 2X-Large: Koko pienenee selvästi yhden koon verran
 • 3X-Large: Koko pienenee hieman

Miten tää vertautuu muiden valmistajien simppeleihin kokoihin?

 • X-Small: Pikkaisen pienempi kuin normaali XS
 • Small: Lähellä normaalia kokoa
 • Medium: Lähellä normaalia kokoa
 • Large: Lähellä normaalia kokoa
 • X-Large: Lähellä normaalia kokoa
 • 2X-Large: Normaalia isompi
 • 3X-Large: Normaalia isompi

Mitkäs mitat sit vaihtuu ja milloin?

Keväästä 2024 alkean kaikki meidän uudet tuotteet tulee tällä uudella mittataulukolla, ellei tuotteessa erikseen jotain muuta mainita. Muutama on itse asiassa jo tullutkin. Vanhoja tietenkin myydään niin kauan kuin niitä riittää.

Entä jos muutos pelottaa ja maailma romahtaa?

Ällös huoli, me halutaan tehdä tämä prosessi mahdollisimman helpoksi ja läpinäkyväksi. Niinpä me kerrotaan aluksi myös tuotekuvauksessa, jos tuote on tehty uuden mittataulukon mukaan. Tää merkintä poistuu sitten, kun meillä on enää yhtä kokosysteemiä myynnissä. Mutta jatkossakin me merkitään kaikkiin meidän vaatteisiin aina käyttäjän suositusmitat ja usein myös vaatteiden oleellisimmat mitat.

Eli tsekkaa tuotteella olevat suositukset ja osta niiden mukaan, niin kaikki menee oikein kivasti.

Artikkelin tuotteita

Varusteleka vaellusshortsit
Varusteleka vaellusshortsit
99.99 EUR
Ohuet mutta kestävät ja vähän joustavat Euroopassa valmistetut shortsit rankempaan ulkoiluun. Näissä voit kiipeillä kallioilla ja kukkuloilla ilman että tulee kamala hiki ja pärse repeää. Pääasialliset matskut kierrätetty polyesteri ja luomupuuvilla.
Varusteleka L4 kenttäpaita, M05 metsäkuvio
Varusteleka L4 kenttäpaita
Varusteleka L4 kenttäpaita
129.99 EUR
Kevyemmällä meiningillä maastoon? Jos kenttätakki on liikaa, mutta taistelupaita ei sovi omaan makuun, ei hätää! Me yhdistettiin perinteet sekä moderni meininki, ja tulos on tässä: Varusteleka L4 kenttäpaita – railakas yhdistelmä vahvaa suomalaista sotilasperinnettä, wanhaan aikaan viittaavaa siistiä näköä ja modernia funktionaalisuutta!
Varusteleka naisten vaellusshortsit
Varusteleka naisten vaellusshortsit
99.99 EUR
Kevyet ja hengittävät Euroopassa valmistetut naisten shortsit rankempaan ulkoiluun. Nää sopii toki myös ihan normikäyttöönkin. Ohuet mutta kestävät ja vähän joustavat. Näissä voit vaeltaa kallioilla ja kukkuloilla ilman että tulee kamala hiki ja ahistaa. Shortseista löytyy myös ihan oikeat taskut eikä mitään muotimaailman pikkusieviä virityksiä. Pääasialliset matskut kierrätetty polyesteri ja luomupuuvilla.
Loading...