Night Visions x Varusteleka: Starship Troopers -yksityisnäytös, 28.3.2023

Nyt olisi kulttiherkkua tarjolla! Paul Verhoevenin ohjaama Starship Troopers -elokuva iskeytyy valkokankaalle yksityisnäytöksen muodossa 28.3.2023, ja juuri sinulla olisi mahdollisuus päästä meidän kanssa katsomaan tätä mestariteosta.

Pistettiin jakoon 5 lippupakettia, jotka pitävät sisällään piljetit sinulle ja seuralaisellesi, mahdollisuuden hengailla Varustelekan henkilökunnan loistavassa seurassa, sekä nauttia pienestä purtavasta ja tajunnan räjäyttävästä elokuvakokemuksesta. Lisäksi paikalla on mahdollisesti mahdollisuus tavata yllätysvieras, jolta saatat jopa saada nimmarin VHS-kasettisi kanteen!

Näytös on osa samalla viikolla alkavaa Night Visions -festivaalia.

Aikaa osallistua lippuarvontaan 23.3. saakka.

Osallistu arvontaan

Arvonta on suljettu. Lippupaketin voittivat Jarkko L., Teemu H., Toni N., Mihhail T. ja Aki T. – onnittelut!. Voittajiin on oltu yhteydessä sähköpostitse.

Arvonnan ehdot ja säännöt

  • Palkintoina yhteensä 5 kappaletta kahden lipun paketteja näytökseen, yksi paketti per sielu
  • Osallistumisaika päättyy torstaina 23.3.2023 klo 23:59
  • Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse perjantaina 24.3.2023 tarkempien ohjeiden kera. Lisäksi voittajien etunimi ja sukunimen ensimmäinen kirjain saatetaan julkistaa sosiaalisessa mediassa arvonnan päätyttyä.
  • Osallistua voi vain kerran
  • Arvontaan voi osallistua vain, jos olet Varustelekan Kantasika ja kirjautunut Kantasikatilillesi. Jos et ole Kantasika, voit liittyä Kantasiaksi
  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi ja yhteystietosi. Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja yhteydenottoon. Rekisteri tyhjennetään voittajien selvittyä.
  • Näytös pidetään tiistaina 28.3.2023 WHS Teatteri Unionissa Helsingissä
  • Tapahtuman kesto 18:00-22:00, josta elokuvan osuus 19:00-21:00
  • Tilaisuuden ikäraja K-18

Elokuvan traileri

Night Visions?

Night Visions on Pohjoismaiden suurin fantasia-, kauhu-, scifi-, ja toimintaelokuviin keskittynyt – muttei rajoittunut – festivaali, joka järjestetään kaksi kertaa vuodessa Helsingissä. Varusteleka on toiminut festivaalin kumppanina jo vuosia, joten miksi katkaista loistavaa perinnettä! Lisää tietoa tapahtumasta löydät Night Visionsin sivuilta.

Loading...