Muut tapahtumat

Desert Brutality 2019
Meillä täällä käy harjoitusohjelmat jo kuumina ensi vuoden koitosta varten, nimittäin Desert Brutality tulee jälleen. 2.-3.2.2019 Utahissa tärähtää, kun pistetään taas piiput kuumiksi ja kahvakuulat ilmaan! Kisan järjestää InRange TV ja ollaan tiukasti menossa mukana, luonnollisesti.
Polenar Tactical kiväärikurssi Lopella 6.4.2019
Polenar Tactical saapuu Suomeen koko konkkaronkan voimin! Jos et ole tästä kolmikosta koskaan mitään kuullut, niin tässä osviittaa, aitoa menoa luvassa!
Polenar Tactical kiväärikurssi Lopella 7.4.2019
Polenar Tactical saapuu Suomeen koko konkkaronkan voimin! Jos et ole tästä kolmikosta koskaan mitään kuullut, niin tässä osviittaa, aitoa menoa luvassa!
Sotakirppis ja terassin avajaiset 2019
Pitkästä, pitkästä aikaa järjestetään Sotakirppis Eerikin Paskabasaareineen!
Taistelujäljittämisen perusteet, David Scott-Donelan, 22.-23.8.2019
Onko puoliso, lemmikkimarsu tai vaikka joukkueenjohtaja usein hukassa? Ei hätää, sillä IMTT järjestää taistelujäljittämisen perusteet -kurssin, joka varmasti auttaa näihin haasteisiin.
IMTT Historialuento: Rhodesian puskasota operaattorin näkökulmasta 24.8.2019
Afrikan lähihistoria 60- ja 70-luvulta on poliittisesti ja sotilaallisesti erittäin ristiriitaista ja synkkää aikaa, jonka vaikutukset näkyvät tänäkin päivänä mantereella. Yksi kiistellyimmistä konflikteista tuolta ajalta on epäilemättä Rhodesian puskasota joka lopulta johti Rhodesian poistumiseen maailmankartalta ja Zimbabwen syntyyn. Sotahistorialliselta näkökannalta Rhodesian konfilkti on ollut erittäin merkityksellinen mm. modernien erikoisjoukkojen kehittymisen ja helikopterioperaatioiden kannalta.
Järjestyksenvalvojan kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Järjestyksevalvojakortti tulee uusia viiden vuoden välein suorittamalla Sisäministeriön hyväksymä 8 tunnin mittainen kertauskoulutus sekä hakemalla uusi hyväksyntä poliisilaitokselta. Uusi hyväksyntä tulee hakea kuuden kuukauden sisällä kertauskoulutuksen suorittamisesta.
Kaasusumutinkoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Tarvitseeko yrityksesi tai yhteisösi Kaasusumutinkoulutusta? Järjestämme yksityiskoulutuksia ryhmille myös kurssiaikataulumme ulkopuolella.
Teleskooppipatukkakoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Koulutus on suunnattu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka voivat tarvita teleskooppipatukkaa työtehtävissään.
Vartijan ampuma-aseen kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Koulutus on suunnattu vartijoille, jotka ovat suorittaneet vartijan ampuma-aseen peruskoulutuksen. Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Muiden voimankäyttövälineiden kantaminen edellyttää erillistä kertauskoulutuksen suorittamista.
Ryan Hoover -itsepuolustusseminaari (PERUTTU)
TAPAHTUMA ON VALITETTAVASTI PERUTTU. Amerikkalainen itsepuolustuskouluttaja Ryan Hoover saapuu syyskuussa Suomeen kouluttamaan pari hätävarjelukoulutusta ammattilaisille ja siviileille. Onnistuimme nappaamaan Hooverin tunnin ajaksi lainaan. Siispä 14.9.2019 kello 11.00-12.00 Ryan Hooverin ILMAINEN itsepuolustusseminaari järjestetään Varustelekan myymälässä! Tätä et todellakaan halua missata!
Lähikamppailu- ja treenipäivä by Antti Nurmi & Petteri Kantola
Lähikamppailu- ja treenipäivä by Antti Nurmi & Petteri Kantola
Vartijan ja järjestyksenvalvojan voimankäyttövälineiden kertauskoulutus by Turvallisuuskoulutukset.fi
Koulutus on suunnattu vartijoille ja järjestyksenvalvojille, jotka kantavat työtehtävissään voimankäyttövälineitä (käsiraudat, patukka, teleskooppipatukka ja/tai kaasusumutin). Kertauskoulutus on suoritettava vuosittain. Ampuma-aseen kantaminen edellyttää erillisen kertauskoulutuksen suorittamista.
ESA TRA-kurssi 14.-17.05.2020 (PERUTTU)
ESA Finland yhteistyössä Varustelekan kanssa järjestää nelipäiväisen TRA-kurssin Puolassa ESA:n fasiliteetissa. Kurssi on suunnattu suomalaisille reserviläisille.
Varustelekan Etäsotilasmarssi 25.-26.4.2020
Koska ruton takia Etelä-Karjalan Sotilasmarssi ja muut vastaavat on peruttu, niin päätettiin laittaa pystyyn Varustelekan Etäsotilasmarssi (VES). Katso tapahtuma Facebookissa. Homma menee yksinkertaisuudessaan niin, että jokainen taistelija suorittaa marssin itsenäisesti ja jakaa hauskuuden sosiaalisesssa mediassa. Näin pidetään yllä marssikuntoa ja toimintavalmiutta ja saadaan positiivisia viboja näihin synkkiin aikoihin.
Lekafest 15.8.2020 (PERUTTU)
Tule lauantaina 15. elokuuta Lekafestiin! Luvassa elämyksiä, tarjouksia, livemusaa, kilpailuja, herkkumaistiaisia, ruokakojuja, kaljaa, panssariajoneuvoja ynnä muuta ihan tavanomaista.
Varustelekan Sotakirppis Vol. 8
Wanha kunnon Sotakirppis Paskabasaareineen tulee taas! Nyt on mahdollisuus kaivaa kaikki militaria- ja ulkoiluhenkiset vaatteet ja varusteet kaappien pohjalta ja tulla myymään ja ostamaan niitä Varustelekan tiluksille. Niille jotka eivät itse saavu myymään avautuu hyvä mahdollisuus löytää kaikenlaisia reliikkejä ja kamppeita hyvään hintaan. Jos meinaat tänä vuonna vierailla vain yhdellä kirpputorilla, on tämä sinun valintasi.
Varustelekan Etäsotilasmarssi VES 23.-25.4.2021
Varustelekan Etäsotilasmarssi (VES) tulee taas! Katso tapahtuma Facebookissa. Merkkien hakemiseen tarkoitettu lomake on sulkeutunut.
Varustelekan 18v synttäriviikko
Varusteleka täyttää tällä viikolla 18 vuotta! Juhlistamme merkkipaalua muistelemalla menneitä aikoja ja tarjoamalla myymälässä herkkuja.
Finnish Brutality 23.10.-24.10.2021
Muut tapahtumat
Liput ovat loppu ja jonotuslista täynnä.

Menneet tapahtumat

Loading...