Varustelekan Juhannusbingo

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Jälleen bingotaan! Arvaa juhannuksena hukkuneiden määrä oikein ja voita Varustelekan lahjakortti. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan lisäksi himoittuja tuotepalkintoja.

Leikkiä hukkumisella?

Juhannusbingo on hieno suomalainen perinne, emme ota kunniaa sen keksimisestä! Me haluamme oman Juhannusbingomme avulla lempeästi muistuttaa kaikkia keskikesän juhlijoita vesillä liikkumiseen liittyvistä riskeistä, joita voi omalla toiminnallaan helposti minimoida.

Hukkumisriskin pienentäminen on oikeesti aika simppeliä: muistetaan pitää järki päässä, viinat pullossa, kaveri lähellä ja varustautua asiaankuuluvasti eli laittaa pelastusliivit päälle asti. Ei päädytä tilastoksi! 2023 juhannuksena sattui vain kaksi hukkumiskuolemaa, mikä on erinomainen suoritus. Miten olisikaan käynyt ilman Juhannusbingoa?

Juhannuksen 2024 sääennuste

Paras tapa ennustaa juhannussäätä on odottaa juhannusaattoon, viettää päivä ulkona, ja sittenpä tiedät millaista säätä tänä juhannuksena oli tarjolla. Rankkasateeseen, takatalveen sekä hirmuhelteisiin kannattaa joka tapauksessa varautua.

Oli sää mikä tahansa, mökille on päästävä, ellei sitten satu olemaan nykyajan hipsteri ja halua viettää jotain "kaupunkijuhannusta". No, jokainen tavallaan.

Juhannusbingon palkinnot

Pääpalkintona oikein vastanneiden kesken arvotaan Varustelekan lahjakortti, jonka summa on sitä suurempi mitä vähemmän ihmisiä hukkuu. Jos kukaan ei huku, on lahjakortin arvo 1000 €.

Hukkuneiden määräLahjakortin arvo
0 1000 €
1 750 €
2 500 €
3 350 €
4 150 €
5 100 €
yli 5 50 €

Taktinen farkkutakki ja kenttäshortsit multicamina kahden eri miehen päällä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan lisäksi 2 x Taktinen farkkutakki ja 2 x Kenttäshortsit (Särmä tai Särmä TST), 1 tuotepalkinto per nassu. Voittaja saa valita koon ja värin sekä kenttäshortseissa myös mallin.

Osallistu Bingoon

Osallistu bingoon täyttämällä oma arvauksesi hukkuneiden määrästä sekä yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen.

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Hukkuneiden määrä:

(vapaaehtoinen)Ohjeet ja ehdot

  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi, yhteystietosi ja arvauksesi tänä juhannuksena Suomessa hukkuneiden määrästä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta.
  • Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri, ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja tulosten ilmoittamiseen. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.
  • Osallistumisaika päättyy torstaina 20.6.2024 klo 16:00. Osallistua voi vain kerran.
  • Virallisen hukkuneiden määrän kertoo luotettavin tuntemamme uutislähde, Iltalehden nettisivut. Arvonnassa käytetään tiistaina 25.6.2024 saatavilla olevaa tietoa.
  • Lahjakortti arvotaan oikein vastanneiden kesken, ja sen summa määräytyy yllä olevan taulukon mukaisesti. Mikäli oikeita arvauksia ei tule, arvomme voittajan kaikkien osallistuneiden kesken - lahjakortin arvo on tällöin 100 €. Lisäpalkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostin välityksellä heti arvonnan jälkeen.
  • Voittajien etunimet ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Varustelekan viestintäkanavissa (verkkosivut, some, uutiskirje).
  • Hukkuneiden määrään saa itse vaikuttaa pelastamalla hukkuvia, mutta toisten hukuttaminen tai itse hukkuminen kilpailun voittamiseksi on ankarasti kiellettyä. Jos makaat arvonnan jälkeen tutkintavankeudessa epäiltynä taposta/murhasta/avunannosta hukkumiseen tai ruumishuoneella, arvonta suoritetaan uudestaan.
Kuva
Loading...