Mökkihöperyys

Tapoja olla mökillä on monia, mutta kaikkihan siellä viihtyy! Meiltä saa mökkielämään liittyviä perustarpeita, vaatteita ja mukavuusesineitä. Jos et ole mökki-ihminen, hus muualle siitä selailemasta! ...

Näytä koko ryhmäkuvaus
Kaikki

Tapoja olla mökillä on monia, mutta kaikkihan siellä viihtyy! Meiltä saa mökkielämään liittyviä perustarpeita, vaatteita ja mukavuusesineitä. Jos et ole mökki-ihminen, hus muualle siitä selailemasta!

Mökin varustelutaso jakaa väkeä; jonkun mielestä pitää olla sähköt ja juokseva vesi, toiset haluavat askeettisemman kokemuksen. Harvalle mökille kuitenkaan sopii yhteneväinen astiasarja tai muut uuden uutukaisuudet, minkä vuoksi kaikenlaiset mukit, pyyhkeet ja lapiot kantsii valikoida kirjavasti.

Sisustuksen lisäksi pukeutuminen mökillä on semmonen "emme me ihmisten ilmoilla näin, mutta"-afääri. Rentous ja mökinkestävyys ovat tärkeimmät kriteerit, eikä pidä unohtaa Suomen kesäilmastoa. Älä tärvele ykkösvaatteitasi mökillä savulla, noella ja hyttysenpaskalla, vaan suojaudu tuulelta ja sadekuuroilta vähän rentummalla vaatteella.

Suomen kesä on arvaamaton ja sade voi yllättää!

Aina kun mahdollista, kannattaa ottaa rennnosti. Kenttäsänky ja riippumatto soveltuvat lepäilyn lisäksi myös varavuoteiksi vieraille.

Mökillä voi aina sattua ja tapahtua. Kiinteän ensiapupaketin lisäksi on mukana kuljetettava pieni EA-pakkaus pahassa paikassa painonsa arvoinen kullassa, vaikka eivät kovin paljon painakaan. Vettäkin kannattaa muistaa juoda, ja parhaiten mökille soveltuu tietysti kenttäpullo.

Hyvää mökkireissua!

Loading...