Mökkihöperyys

Mökkeily voi haastaa: mökkeilijä ei joudu tekemisiin pelkästään Suomen kesän kanssa, mutta mahdollisesti tekee Apocalypse Now! -tyylisen syväluotaavan retken oman päänsä sisälle. Seura ei tätä kokemusta paranna yhtään. Me emme pysty tässä paljoa auttamaan, mutta voimme tarjota maksua vastaan mökkeilynkestävät vermeet ja tietty kaljaa, jos vaikka tulet piipahtamaan myymäläämme. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Mökkeily voi haastaa: mökkeilijä ei joudu tekemisiin pelkästään Suomen kesän kanssa, mutta mahdollisesti tekee Apocalypse Now! -tyylisen syväluotaavan retken oman päänsä sisälle. Seura ei tätä kokemusta paranna yhtään. Me emme pysty tässä paljoa auttamaan, mutta voimme tarjota maksua vastaan mökkeilynkestävät vermeet ja tietty kaljaa, jos vaikka tulet piipahtamaan myymäläämme.

Jos et ole mökki-ihminen, hus muualle siitä selailemasta!

Irtaimisto kuntoon

Mökin varustelutaso jakaa väkeä; jonkun mielestä pitää olla sähköt ja juokseva vesi, toiset haluavat askeettisemman kokemuksen. Harvalle mökille kuitenkaan sopii yhteneväinen astiasarja tai muut uuden uutukaisuudet, minkä vuoksi kaikenlaiset mukit, pyyhkeet ja lapiot kantsii valikoida kirjavasti. Kuppien kannattaa olla posliinisten sijaan vaikka rumia alumiinisia, ja ruokailuvälineetkin saa takuukestävinä: saksalaista terästä, aah!

Pukeutumisen taito

Jos suomalainen jossain uskaltaa pukeutua just kuten haluaisi, niin se on mökillä. Täällä hyväksytään maastokuviot, pieruverkkarit ja kolmikolkkahatut ihan varauksetta. Meiltä saat justiinsa tämänkaltaisiin ääriolosuhteisiin sopivia kledjuja, jotka kestävät myös rymyämistä ja repimistä. Suomen kesää vastaan tarjoamme myös varmasti toimivia sadevaatteita.

Suomen kesä on arvaamaton ja sade voi yllättää: kuvien välissä viisi sekuntia.

Oleskelusta helppoa

Aina kun mahdollista, kannattaa ottaa rennosti. Kenttäsänky ja riippumatto soveltuvat lepäilyn lisäksi myös varavuoteiksi sammuneille vierailijoille. Armeijan ylijäämähuovat ovat käteviä lämmikkeitä esim. nuotion äärellä istuskeltaessa, ne kun usein ovat villaa eivätkä kipinät tee niihin reikiä.

Muista ensiapu

Mökillä voi aina sattua ja tapahtua. Kiinteän ensiapupaketin lisäksi on mukana kuljetettava pieni EA-pakkaus pahassa paikassa painonsa arvoinen kullassa, vaikka eivät kovin paljon painakaan. Vettäkin kannattaa muistaa juoda, ja parhaiten mökille soveltuu tietysti kenttäpullo.

Hyvää mökkireissua ja voimia toipumiseen!

Loading...