Sadevaatteet

Tästä löydät meidän valikoiman kaikki sadeasut ja vermeet elikkäs sadevaatteet. Sadevaatteet ovat naisille ja miehille ja niitä löytyy varastosta armeijan ylijäämänä, sekä uutena. Ohuimmat sadevaatteet saa näppärästi pieneenkin tilaan taiteltua, joka on totta kai hyödyksi retkeillessä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

SATEENSUOJAKSI MUUTAKIN KUIN SATEENVARJO?

Tästä löydät meidän valikoiman kaikki sadeasut ja vermeet elikkäs sadevaatteet. Sadevaatteet ovat naisille ja miehille ja niitä löytyy varastosta armeijan ylijäämänä, sekä uutena. Ohuimmat sadevaatteet saa näppärästi pieneenkin tilaan taiteltua, joka on totta kai hyödyksi retkeillessä.

Valikoimassa on sadetakkeja, -housuja ja -viittoja ja niitä löytyy sekä hillityinä yksivärisinä sekä erilaisilla maastokuvioilla höystettynä. Sadevaatteethan ovat tarkoitukseltaan eli sateensuojana parempia kuin mitkään sateenvarjot, joilla toki pää pysyy kuivana, ellei tuuli vie varjoa. Sadeasut, kuten monet muutkin meillä myytävät tuotteet, ovat tarkoitettu yleensä taistelukäyttöön tai vaellukseen ynnä muuhun maastossa liikuskeluun, mutta emme myöskään näe mitään syytä miksi näitä ei voisi ihan siivilissäkin käyttää.

Suomalainen ihminen inhoaa sadetta yllättävän paljon siihen nähden, millaisia määriä sitä taivaalta tulee. Luulisi meidän tottuneen? Tai ehkä kyse on vain kaupunkilaiskuplasta ja maaseudulla osataan pukeutua oikein. Oli miten oli, sopivat vehkeet päällä sateen aiheuttama harmitus vähenee, oli ympäristö mikä hyvänsä.

Sadevaatteita on olemassa vähän erilaisia ja niin on meidän valikoimassakin. Kalvovaatteet ovat yleensä vähän hengittävämpiä sadevaatteita. Ne ovat käytännössä normaaleja ulkovaatteita, mutta niistä löytyy vedenpitävä kalvo. Varustelekan omasta tuoteryhmästä kalvoasusteita ovat Särmä Hardshell Kuoritakki ja Kuorihousut. Toinen sadeasu on sitten sellainen perinteinen kuminen kuravaate, josta ei vesi tule millään läpi, mutta se ei myöskään liiemmin hengitä.

Särmä TST Vaatetusjärjestelmä

Käy tutustumassa neljän vuodenajan Särmä TST vaatetusjärjestelmään, joka on suunnattu erityisesti suomalaisen sotilaan kerrospukeutumiseen.

Täältä löydät kerrospukeutumisen esimerkkejä ja pukeutumismalleja keliin kuin keliin. Täälläkin mukana sadevaatetusta sekä muuta kivaa.

Loading...