Vaatteet Housut Pakkashousut

Pakkashousut

Meillä täällä pohjoisessa on talvet välillä niin helvetin kylmiä, että aina pelkät jönssit tavallisten housujen alla eivät riitä, vaan päällimmäiseksi täytyy kiskoa talvihousut. Etenkin talvella ulkoiluun kannattaa kylmillä keleillä valita kunnon hyvät pakkashousut ihan oman mukavuuden ja ehkä jopa turvallisuuden kannalta. Eikä varmasti yleensä olisi hirveän suuri virhe pakata toppahousut mukaan mökille juhannukseksi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

KYLMIEN KELIEN HOUSUT

Meillä täällä pohjoisessa on talvet välillä niin helvetin kylmiä, että aina pelkät jönssit tavallisten housujen alla eivät riitä, vaan päällimmäiseksi täytyy kiskoa talvihousut. Etenkin talvella ulkoiluun kannattaa kylmillä keleillä valita kunnon hyvät pakkashousut ihan oman mukavuuden ja ehkä jopa turvallisuuden kannalta. Eikä varmasti yleensä olisi hirveän suuri virhe pakata toppahousut mukaan mökille juhannukseksi.

Pakkashousujakin löytyisi armeijan ylijäämänä, sekä uutena suoraan tehtaalta. Ihmisillä on välillä tapana luulla, että käytetty ylijäämä olisi jotain 70-luvulta peräisin olevaa koinsyömää ryysyä, mutta todellisuudessa armeijan ylijäämää löytyy jopa 2000-luvulta peräisin olevaa huippulaatuista rompetta. Tokihan sitä koinsyömää ryysyä on tullut myös myytyä.

Jos halajat jotain kivaa talviseen naamioitumiseen, niin omasta Särmä TST -tuotannosta löytyy perkuleen helposti ja nopeasti muun varustuksen päälle puettavat M05 pakkashousut. Jos taas tarvitset kevyitä ja hengittäviä talvihousuja, jotka voi laittaa päällyshousujen alle niin Särmä TST lämpöhousut saattavat olla juurikin sinulle. Nämä välikerraston talvihousut mahtuvat vaikkapa reisitaskuun.

SÄRMÄ TST VAATETUSJÄRJESTELMÄ

Käy tutustumassa neljän vuodenajan vaatetusjärjestelmään, joka on suunnattu erityisesti suomalaisen sotilaan kerrospukeutumiseen: Särmä TST Vaatetusjärjestelmä. Täältä löydät kerrospukeutumisen esimerkkejä ja pukeutumismalleja keliin kuin keliin. Etenkin talvikerrastoon vahva lukusuositus, pakkashousut ja -takit löytyvät myös täältä.

Loading...