Vaatteet Paidat Kenttäpuserot ja taistelupaidat

Kenttäpuserot ja taistelupaidat

Tähän olisi kerätty meidän kaikki kenttäpuserot ja taistelupaidat. Meiltä löytyy kenttäpuseroa ja kesäpuseroa ylijäämänä useammankin eri maan tuottamana. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tähän olisi kerätty meidän kaikki kenttäpuserot ja taistelupaidat. Meiltä löytyy kenttäpuseroa ja kesäpuseroa ylijäämänä useammankin eri maan tuottamana.

Varsinkin ylijäämäiset esiintyvät usein maastokuvioisina. Niitä löytyy vähän erilaisina metsäkuvioina sekä aavikkokuvioina. Nämä ylijäämän peltipaidat ovat usein maastossa käytettyjä ja jos jonkinlaista kulumaa tai haalistumaa saattaa esiintyä, mutta sehän toki näkyy myös niiden ystävällisissä hinnoissa. Kuitenkin loppujen lopuksi armeijan kenttäpaidat ovat hemmetin laadukkaita ja ylijäämänä edelleen täysin sopivia kenttä- ja maastokäyttöön.

Me Varustelekassa pyritään ilmoittamaan vaatteiden koot mahdollisimman tarkasti, jotta jokainen teistä internetistä tilaavista asiakkaista saisi kerralla oikean ja istuvan koon. Varsinkin nuo armeijan ylijäämän vaatteet kun on välillä vähän vaihtelevia kokojen suhteen.

Loading...