Kenttäpuserot ja taistelupaidat

Tähän olisi kerätty meidän kaikki kenttäpuserot ja taistelupaidat. Meiltä löytyy kenttäpuseroa, flanellipaitaa ja kesäpuseroa ylijäämänä useammankin eri maan tuottamana. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tähän olisi kerätty meidän kaikki kenttäpuserot ja taistelupaidat. Meiltä löytyy kenttäpuseroa, flanellipaitaa ja kesäpuseroa ylijäämänä useammankin eri maan tuottamana.

Varsinkin ylijäämäiset esiintyvät usein maastokuvioisina. Niitä löytyy vähän erilaisina metsäkuvioina sekä aavikkokuvioina. Nämä ylijäämän peltipaidat ovat usein maastossa käytettyjä ja jos jonkinlaista kulumaa tai haalistumaa saattaa esiintyä, mutta sehän toki näkyy myös niiden ystävällisissä hinnoissa. Kuitenkin loppujen lopuksi armeijan kenttäpaidat ovat hemmetin laadukkaita ja ylijäämänä edelleen täysin sopivia kenttä- ja maastokäyttöön.

Me Varustelekassa pyritään ilmoittamaan vaatteiden koot mahdollisimman tarkasti, jotta jokainen teistä internetistä tilaavista asiakkaista saisi kerralla oikean ja istuvan koon. Varsinkin nuo armeijan ylijäämän vaatteet kun on välillä vähän vaihtelevia kokojen suhteen.

SÄRMÄ

Jos sen sijaan haluaa takuuvarmaa laatukamaa uutena tehtaalta niin vastaamme teille Särmällä. Olemme jopa onnistuneet herättämään vanhan kunnon SA M36 kesäpuseron henkiin. Tämä Suomen armeijan peltipaita on valmistettu rakkaudella verta ja hikeä vuotaen ja MELKEIN kokonaan Suomessa. Ollaan myös valmistettu perinteinen paksu villaflanellipaita. Tässä on vaan erona niihin halpispaitoihin, että tää oikeesti palvelee pitkään ja laadukkaasti.

Jos muut meidän Särmä vaatteet ja varusteet kiinnostavat niin täältä pääset selailemaan Särmän valikoimaa.

Loading...