Vaatteet Housut Shortsit ja urheiluhousut

Shortsit ja urheiluhousut

Tästä tuoteryhmästä löydät meidän shortsit ja urheiluhousut. Eli retkeilyshortsit, cargoshortsit, tavalliset ja taktiset farkkushortsit sekä kaikki muut pidennät ja lyhyemmät lyhät. Shortsikeli on meille suomalaisille jvähän erilainen käsite kun muulle maailmalle, koska meille kesähelteet tarkoittaa yli viittätoista astetta. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä tuoteryhmästä löydät meidän shortsit ja urheiluhousut. Eli retkeilyshortsit, cargoshortsit, tavalliset ja taktiset farkkushortsit sekä kaikki muut pidennät ja lyhyemmät lyhät. Shortsikeli on meille suomalaisille jvähän erilainen käsite kun muulle maailmalle, koska meille kesähelteet tarkoittaa yli viittätoista astetta.

Meiltä löytyy shortsia rentoon oleiluun sekä aktiiviseen toimintaan järkevillä käytännön ominaisuuksilla. Lahkeen pituuksissa löytyy pitkää, lyhyempää ja välillä jopa törkeän lyhyttä. Saksien kanssa farkkushortseista saa helposti lemmypituiset. Värivaihtoehtoja on useampia yksivärisistä maastokuvioituihin.

Arvotko vielä shortsien lahkeiden kanssa? Jotkut valitsevat lahkeet sen piilotettavan pituuden mukaan, mutta jotkut tyyliniekat ovat tehneet juuri päinvastoin, ehkäpä aiheuttaakseen keskustelua kanssaihmisten parissa. Toiset sit taas ottaa just sellaiset kuin haluaa, ja se on sukupuoleen katsomatta oikein hyvä ohjenuora.

Loading...