Vaatteet Housut Shortsit ja urheiluhousut

Shortsit ja urheiluhousut

Tästä tuoteryhmästä löydät shortsit ja urheiluhousut. Tuotteita löytyy uutena sekä armeijan ylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä tuoteryhmästä löydät shortsit ja urheiluhousut. Tuotteita löytyy uutena sekä armeijan ylijäämänä.

Valikoimasta löytyy retkeilyshortseja ja oleilushortseja reisitaskuilla, sekä tavallisia ja taktisia farkkushortseja. Joka tapauksessa monenlaista lyhää Suomen kesäkeleihin ja oikeisiin etelän kesäkeleihin. Shortsikeli on nääs meille suomalaisille vähän erilainen käsite kun muulle maailmalle, koska meille kesähelteet tarkoittaa yli viittätoista astetta.

Meidän tutuista Kansan Farkuista on myös shortsiversio: Kansan farkkushortsit. Nää on oikeestaan samanlailla hyvin istuvat klassikkomallit ilman höpöhöpöjä, mutta vaan lyhyempi versio kesäksi.

Jos taas kaipaat kesään keveyttä, niin Särmä shortsit ajaa taatusti asiaa. Järkevillä käytännön ominaisuuksilla varustetut vapaa-ajan cargo shortsit miehille ja naisille. Värivaihtoehtoja on useampia.

Arvotko shortsien pituuksien kanssa? Tähän on helppo muistisääntö: pituus valitaan perinteisesti piilotettavan pituuden mukaan, mutta jotkut tyyliniekat ovat tehneet juuri päinvastoin, ehkäpä aiheuttaakseen keskustelua kanssaihmisten parissa.

Loading...