Vaatteet Housut

Shortsit ja urheiluhousut

Tästä tuoteryhmästä löydät shortsit ja urheiluhousut. Tuotteita löytyy uutena sekä armeijan ylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä tuoteryhmästä löydät shortsit ja urheiluhousut. Tuotteita löytyy uutena sekä armeijan ylijäämänä.

Valikoimasta löytyy retkeilyshortseja ja oleilushortseja reisitaskuilla, sekä tavallisia ja taktisia farkkushortseja tai sellasia ¾ shortseja tai miksikä niitä haluaakin kutsua. Joka tapauksessa monenlaista shortsia, sekä Suomen kesäkeleihin ja niihin oikeisiin etelän kesäkeleihin. Shortsikeli on nääs meille suomalaisille vähän erilainen käsite kun muulle maailmalle, koska meille kesähelteet tarkoittaa yli viittätoista astetta. Tähän olisi ratkaisuna Särmä ¾ shortsit, joissa ei hikoiluta, muttei myöskään palele.

Meidän tutuista Kansan Farkuista on tehty shortsiversio: Kansan farkkushortsit. Nää on oikeestaan samanlailla hyvin istuvat klassikkomallit ilman höpöhöpöjä, mutta vaan lyhyempi versio kesäksi.

Jos taas kaipaat kesään keveyttä, niin Särmä shortsit ajaa taatusti asiaa. Järkevillä käytännön ominaisuuksilla varustetut vapaa-ajan cargo shortsit miehille ja naisille. Värivaihtoehtoja on useampia.

Arvotko shortsien pituuksien kanssa? Tähän on helppo muistisääntö: pituus valitaan perinteisesti piilotettavan pituuden mukaan, mutta jotkut tyyliniekat ovat tehneet juuri päinvastoin, ehkäpä aiheuttaakseen keskustelua kanssaihmisten parissa.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...