Vaatteet Takit Uniformu- ja sarkatakit

Uniformu- ja sarkatakit

Tältä sivulta löydät meidän univormutakit ja sarkatakit. Nämä olisi juhlavia ja laadukkaita takkeja ihan arkikäyttöön sekä paraateihin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Uniformu- ja sarkatakit Arjen juhlaan

Tältä sivulta löydät meidän univormutakit ja sarkatakit. Nämä olisi juhlavia ja laadukkaita takkeja ihan arkikäyttöön sekä paraateihin.

Sarkatakeissa ylijäämätavaran saatavuus on suhteellisen vaihtelevaa, mutta tutustu meidän tämänhetkiseen valikoimaan ja pidä tätä sivua silmällä, jos haikailet jonkun tietynlaisen univormu- tai sarkatakin perään.

Valikoimassamme on paljon armeijan ylijäämää eikä ihan mitä tahansa, vaan muun muassa suomalaista ja ruotsalaista ylijäämää. Joku voisi sanoa, että sarkatakki alkaa olemaan mahdollisesti katoavaa kansanperinnettä. Tästä syystä monet valikoiman ylijäämätakeista on suhteellisen vanhoja, jopa 40-luvulta. Niinkin vanhoiksi takeiksi kuitenkin ihan ehdassa käyttökunnossa.

Sarkatakki tai univormutakki on siitä hyvä valinta, että yleensä varsinkin armeijan tuottamat vaatteet ovat iättömän tyylikkyyden lisäksi hyvin kestäviä. Sarkatakki lämmittää ja pitää tuulta oikein mainiosti.

Loading...