Täältä löydät kaikki meidän haalarit. Pääosin nämä on armeijaylijäämää, joten edullisia mutta kestäviä ja käyvät remonttihommiin, maalaukseen, auton rassailuun ja vaikka vappupiknikille, kun lätkit vaan täyteen jotain jänniä merkkejä. Sotavoimista tutuimpia ovat varmasti lentäjän haalarit, mekaanikon haalarit ja panssarihaalarit, mutta välillä saattaa tulla vastaan myös erikoisempiakin virityksiä, kuten kumihaalarit, jotka sopivat sottaisempaan menoon ja jännempiin leikkeihin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täältä löydät kaikki meidän haalarit. Pääosin nämä on armeijaylijäämää, joten edullisia mutta kestäviä ja käyvät remonttihommiin, maalaukseen, auton rassailuun ja vaikka vappupiknikille, kun lätkit vaan täyteen jotain jänniä merkkejä. Sotavoimista tutuimpia ovat varmasti lentäjän haalarit, mekaanikon haalarit ja panssarihaalarit, mutta välillä saattaa tulla vastaan myös erikoisempiakin virityksiä, kuten kumihaalarit, jotka sopivat sottaisempaan menoon ja jännempiin leikkeihin.

Armeijan ylijäämä on tehty kovaa käyttöä ajatellen, mutta hinta on silti aika kiva, joten ne tarjoavat aika edullisen reitin haalareiden ihmeelliseen maailmaan. Värivaihtoehdot ovat yleensä rajallisia, joten vihreät haalarit ovat varmaan enemmistössä, mutta välillä tulee myös muitakin. Joka tapauksessa sekalaista tavaraa sekalaisissa koissa, joten toimi nopeasti, kun jotain kivaa osuu silmiin.

Loading...