Vaatteet Takit Sadeviitat

Sadeviitat

Tällä osastolla olisi meidän sadeviitat eli ponchot. Sadeviitat ovat helkkarin monikäyttöisiä vaatekappaleita, ja ne saa pakattua usein todella pieneen tilaan. Lisäksi se on kevyempi kuin sadetakki tai sadeasu. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tällä osastolla olisi meidän sadeviitat eli ponchot. Sadeviitat ovat helkkarin monikäyttöisiä vaatekappaleita, ja ne saa pakattua usein todella pieneen tilaan. Lisäksi se on kevyempi kuin sadetakki tai sadeasu.

Meidän valikoimasta löytyy eri valtioiden tuottamaa armeijan ylijäämää, sekä ihan uutta tuotantoa. Sadeviitta löytyy myös maastokuviolla ja yksivärisinä sekä oranssina, jos haluat erottua pimeinä vuodenaikoina vaikkapa pyöräillessä ja koiraa ulkoiluttaessa. Viitasta saa myös kyhäiltyä sadesuojia, jos sivuilta ja kulmista löytyyy purjerenkaat.

Sadeviitta sopii moneen juttuun: vaelluksella sadeviitan alle mahtuun kätevästi myös rinkka retkeilijän lisäksi. Ja sopii myös sadeviitta pyöräilyyn, sillä se suojaa hyvin myös jalkoja käsien ja ohjaustangon yli heitettynä. Sadeviitan alta avoin rakenne tarkoittaa sitä, ettei se hiosta varsinkaan syyssateilla yhtään, vaikka fillaria polkisi reippaammin tai selässä kulkisi painava kantamus.

Sadeviitasta laavuksi

Tuuli tarttuu sadeviittaan herkästi, ja sen liepeiden sitominen oikein onkin tärkeä taito viittajengin jäsenille. Valmiiksi muotoiltujakin sadeviittoja on, mutta niistä taas puuttuu sadeviitan yksi taikaominaisuus: mahdollisuus virittää sadekatos tai tuulensuoja melkein mihin vaan tai käyttää sitä hätämajoitteena.

Sadeviitan sivuilta pilkistävät käsivarret ovat alttiina pisaroiden piiskaamiselle, joten ei ole yhdentekevää, mitä viitan alle on pukenut, mutta kaiken kaikkiaan sadeviitta on kyllä varsinainen kaikenkattava hopealuoti, jonka omistajia yhdistää itsevarmuus tilanteessa kuin tilanteessa.

Jos tuo aiemmin mainittu sadeviitan muuntaminen sadekatokseksi tai hätämajoitteeksi jäi kiinnostamaan, niin voit käydä lukemassa meidän artikkelin aiheesta sadeviitta kenttämajoituksena.

Loading...