Talvitakit

Tosi monet meidän myymistämme takeista ovat suunniteltu myös talvikäyttöön. Varustelekan ajatusmaailma diktatoi, ettei talvitakki ole välttämättä perinteinen toppatakki, tai inttikieltä käyttäen 'pakkastakki'. Talvitakit voivat olla myös vuorittomia kuoritakkeja; monet armeijan kenttätakit ja parkat noudattavat tätä kerrospukeutumisen periaatetta. Lämmintä alle tarpeen mukaan niin hyvä tulee! Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tosi monet meidän myymistämme takeista ovat suunniteltu myös talvikäyttöön. Varustelekan ajatusmaailma diktatoi, ettei talvitakki ole välttämättä perinteinen toppatakki, tai inttikieltä käyttäen 'pakkastakki'. Talvitakit voivat olla myös vuorittomia kuoritakkeja; monet armeijan kenttätakit ja parkat noudattavat tätä kerrospukeutumisen periaatetta. Lämmintä alle tarpeen mukaan niin hyvä tulee!

Tänne olemme kasanneet kaikki valikoimamme takit ja vuoritakit, jotka käyvät kylminä vuodenaikoina käytettäviksi. Useimmat näistä ovat nimellisesti miesten takkeja, mutta kunhan katsoo koon tarkasti, istuvat ne usein aika hyvin naisillekin.

Ilmainen vinkki

Jokapäiväisessä pyörityksessä on välillä aika rasittavaa vekslata eri kerrosten kanssa, ihan kuin lumisohjo ei olisi tarpeeksi. Tähän hommaan sopivat hyvin pakkastakit ja muut vuorilliset rotsit. Jos kuitenkin päätät sinänsä fiksusti kerrostaa takit, esim. fleece-takki ja Softshell-rotsi, pidä ne aina sisäkkäin. Näin ei tarvitse pukea kumpaakin erikseen ja aikaa säästyy muuhun, esim. kaljan juomiseen tai hanurin soittamiseen kun muut vielä äheltävät.

Vaellus ja eräily ovatkin sitten asia erikseen.

Loading...