Etsitkö kenties ulkoilutakkia? Villakangastakkia? Vai sateenpitävää kalvotakkia? Jos et sitä täältä löydä, et sitä varmaankaan tarvitse. Meiltä saa erilaisia takkeja niin perkeleesti, armeijaylijäämää ja uutta tuotantoa. Ihan mikä lompakolle ja tarpeisiin sopii. Se mikä meidän takkeja yleensä yhdistää on niiden armeija- tai vähintäänkin eräilyhenkisyys, mutta miksei myös vapaa-ajan tyylikkyys. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

HARKITSE MINKÄLAISTA TAKKIA TARVITSET

Etsitkö kenties ulkoilutakkia? Villakangastakkia? Vai sateenpitävää kalvotakkia? Jos et sitä täältä löydä, et sitä varmaankaan tarvitse. Meiltä saa erilaisia takkeja niin perkeleesti, armeijaylijäämää ja uutta tuotantoa. Ihan mikä lompakolle ja tarpeisiin sopii. Se mikä meidän takkeja yleensä yhdistää on niiden armeija- tai vähintäänkin eräilyhenkisyys, mutta miksei myös vapaa-ajan tyylikkyys.

Takin laadulla on yleensä väliä ja useimmiten, ei aina, erilaiset olosuhteet vaativat erilaiset varusteet. Varsinkin ulkoilutakin on tärkeää vastata siihen vaatimustasoon mihin sitä käytetään. Takkia hankkiessa kannattaakin pohdiskella, mitä takilta haluaa ja mihin käyttöön sen on tarkoitus tulla. Kun takin ominaisuudet ovat valittu, voit ryhtyä selaamaan meidän valikoimaa ja todeta löytäväsi juurikin omiin tarkoituksiisi tarvitseman takin. Valikoimasta löytyy muuten sekaisin kaikki miesten takit ja naisten takit, vaikka monethan niistä sopii kaikille yhtä hyvin. Jos kuitenkin etsit vain naisten vaatteita, niin meiltä löytyy oma vaatekategoria naisille.

Etenkin vapaa-ajan siviilitakit ja asusteet kannattaa käydä katsomassa meidän Särmä -tuoteryhmästä. Jos olet anorakki immeisiä, niin kurkkaappa tätä tuulenpitävää Särmä anorakkia mustana tai vihreänä.

SOTILASTAKIT

Nimenomaan sotilastouhuihin tai muuten vaan vaativaan käyttöön pystymme sitten tarjoamaan Särmä TST -mallistomme - jos et siis löydä armeijaylijäämätuotteista sopivaa. Särmä TST on tuotemerkeistämme se sotilaallisin. Sotilastakkia on eri kuoseilla ja erilaisiin sääolosuhteisiin.

YLIJÄÄMÄ

Armeijaylijäämä on poistomyyntiin asetettua tavaraa, jota armeijat myyvät suurissa määrissä isoille tukkureille, kuten meille. Ylijäämää tulee suhteellisen monesta maasta ja tavara on lähes poikkeuksetta laadukasta. Koska tavaran kotimaan veronmaksajat ovat tuottamisen jo maksaneet, niin me voimme myydä sitä teille kuluttajille sopuisaan hintaan. Ylijäämäkamaa on niin paljon erilaista, että kannattaa käydä itse katsomassa ja tehdä ylivertaisia löytöjä. Täältä löytyy myös paljon laadukkaita takkeja, niin ikään villakangastakkia ja maastokuvioisia kunnon armeijatakkeja.

JORMA EDELLÄ METSÄLLE

Kunnon metsästykseen Särmä Jorma -tuotemerkin metsästystakit joko oranssilla maastokuviolla tai klassisemmalla metsäkuviolla. Metsästystakki vailla vertaa! Särmä Jorma on Varustelekan oma tuotemerkki, joka on omistettu nimenomaan metsästykseen. Puku toimii erinomaisesti myös eräjormailussa!

Loading...