Maastotakit

Maastotakit kuuluvat tavalliseen kasarmiuniformuun ja taisteluvarustukseen monissa armeijoissa, mutta ovat myös muodikas vaate kadulla. Tästä ryhmästä löytyy käytettyä ylijäämää ja uusia maastotakkeja. Takkeja löytyy maastokuviolla ja yksivärisinä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

MAASTOTAKEISTA ON MONEEN

Maastotakit kuuluvat tavalliseen kasarmiuniformuun ja taisteluvarustukseen monissa armeijoissa, mutta ovat myös muodikas vaate kadulla. Tästä ryhmästä löytyy käytettyä ylijäämää ja uusia maastotakkeja. Takkeja löytyy maastokuviolla ja yksivärisinä.

Maastotakkeja löytyy sekä miehille että naisille. Varustelekan oman Särmä tuotemerkin tuotteet sopivat loistavasti esimerkiksi ulkoilutakeiksi. Tästä kategoriasta löytyy myös sopivat vaellustakit ja ulkoilutakit kylmään kesään ja talveen.

Särmä Windproof -sarjan vaatteet ovat olleet kovassa huudossa, koska niissä laatu ja ulkonäkö kohtaa niin kivasti, joten suosittelemme katsastamaan erityisesti Särmä Windproof Anorakkia. Tämä on kelille kuin kelille luotu ulkoilutakki ympärivuotiseen käyttöön. Tätä anorakkia saisi mustana ja vihreänä.

Etenkin naiset huomio! Jos etsit hyvää naisten ulkoilutakkia niin suosittelemme kiinnittämään huomiota Särmä Windproof Parkatakkiin. Monikäyttöinen ja mukava yleistakki ulkoiluun ja vapaa-aikaan. Suojaa sadekuuroilta, muttei hiosta. Kätevää. Tämä takki esiintyy mustana, punaisena ja keltaisena.

YLIJÄÄMÄ

Meidän armeijaylijäämä tavara on tunnetusti käytettyä, mutta hyväkuntoista. Rikkinäistä emme tykkää myydä. Tässä kategoriassa olisi myös maastotakkien ylijäämää. Takit tulee mm. Britanniasta, Yhdysvalloista, Itävallasta, Neuvostoliitosta ja Saksasta. Monet näistä takeista ovat maastokuvioisia, oli se sitten hiekka-, metsä- tai talvikuviota.

SÄRMÄ TST VAATETUSJÄRJESTELMÄ

Kun sopiva maastotakki on valittu niin hyvää aluskerrastoa asukokonaisuuteen löytyy kokoamastamme Särmä TST Vaatetusjärjestelmästä. Jos suunnittelet esimerkiksi vaellusta tai edessä on armeijan leiri ja mietit millaisella varustuksella lähteä keliä uhmaamaan niin erittäin vahva lukusuositus tähän.

Loading...