Housut

Tykkäätkö housuista? Niin mekin! Varustelekan housuvalikoima on maankuulu (lähde?): jos hakusessa ovat esim. reisitaskuhousut, armeijaylijäämää tai ei, ja oli tarkoitus mikä tahansa, niin täältä löytyy. Ulkoiluhousut eivät välttämättä tarkoita suhisevia polyesteriporkkanoita (näitäkin löytyy), sillä käytännössä kaikki myymämme pöksyt ovat tehty sotilaskäyttöön tai armeijamallien pohjalta; sotilaselämähän on sitä reippainta ulkoilua. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tykkäätkö housuista? Niin mekin! Varustelekan housuvalikoima on maankuulu (lähde?): jos hakusessa ovat esim. reisitaskuhousut, armeijaylijäämää tai ei, ja oli tarkoitus mikä tahansa, niin täältä löytyy. Ulkoiluhousut eivät välttämättä tarkoita suhisevia polyesteriporkkanoita (näitäkin löytyy), sillä käytännössä kaikki myymämme pöksyt ovat tehty sotilaskäyttöön tai armeijamallien pohjalta; sotilaselämähän on sitä reippainta ulkoilua.

Hakusessa kuorihousut tai Softshell-housut? Juu, peremmälle vaan. Tämä teknologia on jo niin vanha juttu, että saatat tehdä hyvän löydön armeijaylijäämästäkin; ihmiset usein kuvittelevat ylijäämän olevan jotain koinsyömää 70-luvun sarkaa, mutta oikeasti markkinoilla on jo hyvän aikaa ollut ihan 2000-luvun moderniakin kampetta, verrattain pilkkahintaan. Ei sillä, etteikö me oltais myyty sitä koinsyömää sarkaakin.

Jos hakusessa ovat nimenomaan uusvalmisteista tavaraa, niin Särmä-tuoteperheestä löytyy hyvää suunnittelua ja vastinetta rahoille, kun taas Särmä TST on tehty ensisijaisesti vaativaan sotilaskäyttöön.

Loading...