Vaatteet Paidat Kenttäpaidat ja kauluspaidat

Kenttäpaidat ja kauluspaidat

Tästä löydät kauluspaidat ja pikeepaidat miehille ja naisille. Tästäkin tuoteryhmästä löydät uutta tavaraa, sekä armeijan ylijäämää. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä löydät kauluspaidat ja pikeepaidat miehille ja naisille. Tästäkin tuoteryhmästä löydät uutta tavaraa, sekä armeijan ylijäämää.

Pikeepaita eroaa poolopaidasta sillä, että se on valmistettu pikeeneuloksesta. Se on erityisen hengittävää ja joustavaa. Pikeepaita on alunperin lähtöisin vuoden 1926 tenniksen U.S. Open -turnauksesta, jossa Jean René Lacoste pelasi pikeepaita päällä. Se historiasta ja pikakelaus tähän päivään: laadukas pikeepaita on suosittu urheilussa, kuten golfissa, mutta sopii kaikenlaiseen ulkoiluun ja oleiluun. Meillä on ylpeydellä tarjota Särmä pikeepaita, joka on valmistettu merinovillasta. Paitaan on lisäilty työukkoja ja -akkoja ajatellen lisäominaisuuksiksi pieni tasku kauluksen lähelle, johon voi kiinnittää radion ja kynätaskut hihaan.

Jos joku ei tiennyt niin kauluspaita on vaatekappale, jossa on kaulus, pitkät tai lyhyet hihat ja napitus edessä. Kauluspaidat saatetaan usein mieltää hienoihin tilaisuuksiin, kuten juhliin, mutta kauluspaidat toimivat ihan arkiseenkin käyttöön, emmekä näe syytä miksei vaikka lyhythihainen kauluspaita sopisi kesän grillailuihin tai muuhun notkumiseen.

Joskus naisten kauluspaidasta on käytetty nimitystä paitapusero, mutta sekin on vakinaistunut pelkäksi kaulupaidaksi. Fun fact: Naisten kauluspaidan tunnistaa siitä, että sen napit ovat edestäpäin katsottuna oikealla, kun taas miesten paidoissa napit ovat vasemmalla. Kukaan ei oikein tiedä miksi tai mistä tämä tapa on saanu juurensa, mutta tässäpä pohdittavaa kahvipöytiin.

Lisää kauluspaitoja Varustelekassa

Jos tämä kategoria ei riittänyt niin käy toki katsastamassa meidän kenttäpaidoille ja -puseroille omistettu kategoria. Sieltä löytyy paljonkin kauluspaita-mallisia kenttäpaitoja, uutena sekä ylijäämänä. Monet, ellei kaikki, sopii myös siviilikäyttöön. Kato vaikka ite.

Loading...