Vaatteet Housut Farkut ja työhousut

Farkut ja työhousut

Farkut ovat aika vanha keksintö. Niitä käyttötarkoitus oli alun perin olla nimenomaan työhousut; sittemmin ne nousi kansan vapaa-ajan muodiksi Yhdysvaltojen kautta Eurooppaan ja lopulta koko maailmaan. Varustelekan farkut on meidän omaa Särmä-tuotantoa. Valikoimassa on niin siniset farkut kuin mustat farkut, taktisina ja ilman. Ja meidän duunarihousut on myös omaa Särmää. Kuka tietää, joskus saattaa toki tulla jotain muualtakin, jos löydetään jotain oikein fiksua tavaraa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Farkut ovat aika vanha keksintö. Niitä käyttötarkoitus oli alun perin olla nimenomaan työhousut; sittemmin ne nousi kansan vapaa-ajan muodiksi Yhdysvaltojen kautta Eurooppaan ja lopulta koko maailmaan. Varustelekan farkut on meidän omaa Särmä-tuotantoa. Valikoimassa on niin siniset farkut kuin mustat farkut, taktisina ja ilman. Ja meidän duunarihousut on myös omaa Särmää. Kuka tietää, joskus saattaa toki tulla jotain muualtakin, jos löydetään jotain oikein fiksua tavaraa.

Ei revitty eikä pesty rikki

Nykypäivän muotifarkuista tuppaa löytymään reiät ja kulumat jo valmiiksi suolaiseen lisähintaan. Meidän mielestä on hölmöä repiä hienoja vaatteita tai pestä puhtaita puhki. Siksi me ollaan vähän vanhanaikaisia ja tehdään farkkujen klassikkomalleja, joita ei ole liikaa käsitelty. Tästä syystä meitin farmarit on lujat, mutta liikkuvuudeltaan mukavat ilman ylimääräisiä hömpänpömppiä.

Kunnon duunarihousut

Niille, jotka haluavat käyttää farkkuja niiden alkuperäisessä tarkoituksessa, eli työnteossa, meillä olis myös kunnon hyvät duunarihousut. Näistä löytyy sitä vanhan hyvän ajan henkeä, korkea vyötärö ja paikat oikeille henkseleille eli nappiolkaimille.

Naisten farkut oikeilla taskuilla

Eihän me tietenkään naisia olla unohdettu, ja ollaan tehty myös naisille omia farkkumalleja. Ensin tuli hillitty bootcut-malli ja sitten pillifarkut. Molemmat tehtiin asiakaskyselyn kautta, koska me tykätään myydä sellaista, mitä te tykkäätte ostaa. Joten jos tulee joitain toiveita tuotekehityksen suhteen, niin pistäkää viestiä. On huomionarvoista mainita, että koska meidän mielestä naiset on oikeita ihmisiä, niin naisten farkuissa pitää olla myös oikeat taskut, eikä mitään muka-taskuja. Eli näiden farkkujen taskuissa voi oikeasti pitää tavaraa. Saa näitä toki muutkin kuin naiset pitää, jos tykkää.

Selkeät kokotiedot

Meistä on tylsää, että asiakkaat joutuu arpomaan kokojen kanssa ja näkemään vaivaa, että postittelee huonosti istuvia tuotteita takaisin. Siksi me pyritään erottumaan muista antamalla mahdollisimman tarkat kokotiedot vaatteistamme, jotta jokaiselle saisi kerralla oikean kokoiset farkut tai muut vermeet.

Farkkujen ja työhousujen kohdalla koot ovat ilmoitettu perinteiseen tapaan, jossa vyötärö ja lahje on tuumissa. Sitten myös sentinviilajille on oma taulukko, josta housujen mitat löytyvät senteissä ja näitä voi vertailla suoraan omiin mittoihin.

Loading...