Vaatteet Housut Farkut ja työhousut

Farkut ja työhousut

Farkut ovat aika vanha keksintö. Niitä käyttötarkoitus oli alun perin nimenomaan farmareiden työhousut; sittemmin ne nousi kansan vapaa-ajan muodiksi Yhdysvaltojen kautta Eurooppaan ja lopulta koko maailmaan. Varustelekan farkut on valmistettu Eurooppassa ja ne on tehty niin hyviksi, että itsekin voi rehellisesti olla ylpeä. Kuka tietää, joskus saattaa toki tulla jotain muualtakin, jos löydetään jotain oikein fiksua tavaraa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Farkut ovat aika vanha keksintö. Niitä käyttötarkoitus oli alun perin nimenomaan farmareiden työhousut; sittemmin ne nousi kansan vapaa-ajan muodiksi Yhdysvaltojen kautta Eurooppaan ja lopulta koko maailmaan. Varustelekan farkut on valmistettu Eurooppassa ja ne on tehty niin hyviksi, että itsekin voi rehellisesti olla ylpeä. Kuka tietää, joskus saattaa toki tulla jotain muualtakin, jos löydetään jotain oikein fiksua tavaraa.

Farkkujen ja työhousujen kohdalla koot ovat ilmoitettu perinteiseen tapaan, jossa vyötärö ja lahje on tuumissa. Sitten myös sentinviilajille on oma taulukko, josta housujen mitat löytyvät senteissä ja näitä voi vertailla suoraan omiin mittoihin.

Ei revitty eikä pesty rikki

Nykypäivän muotifarkuista tuppaa löytymään reiät ja kulumat jo valmiiksi suolaiseen lisähintaan. Meidän mielestä on hölmöä repiä hienoja vaatteita tai pestä puhtaita puhki. Siksi me ollaan vähän vanhanaikaisia ja tehdään farkkujen klassikkomalleja, joita ei ole liikaa käsitelty. Tästä syystä meitin farmarit on lujat, mutta liikkuvuudeltaan mukavat ilman ylimääräisiä hömpänpömppiä.

Naisten farkut oikeilla taskuilla

Eihän me tietenkään naisia olla unohdettu, ja ollaan tehty myös naisille omia farkkumalleja. Ensin tuli hillitty bootcut-malli ja sitten taktiset pillifarkut. On huomionarvoista mainita, että koska meidän mielestä naiset on oikeita ihmisiä, niin naisten farkuissa pitää olla myös oikeat taskut, eikä mitään muka-taskuja. Eli näiden farkkujen taskuissa voi oikeasti pitää tavaraa. Saa näitä toki muutkin kuin naiset pitää, jos tykkää.

Loading...