Farkut ja työhousut

Farkut ovat ikivanha keksintö ja niitä käytettiin alunperin nimenomaan työhousuina, kunnes ne nousi kansan vapaa-ajan muodiksi Yhdysvaltojen kautta Eurooppaan. Meidän farkku- ja työhousuvalikoimasta suurin osa on omaa Särmä tuotantoamme. Näytä koko ryhmäkuvaus

FARKUT JA TYÖHOUSUT

Farkut ovat ikivanha keksintö ja niitä käytettiin alunperin nimenomaan työhousuina, kunnes ne nousi kansan vapaa-ajan muodiksi Yhdysvaltojen kautta Eurooppaan. Meidän farkku- ja työhousuvalikoimasta suurin osa on omaa Särmä tuotantoamme.

Nykypäivän muotifarkuista tuppaa löytymään reiät ja kulumat jo kaupan hyllyiltä, mutta me Varustelekassa koitettiin ottaa vähän “step backia” ja tehdä farkkujen klassikkomalleja, joita ei ole liikaa käsitelty, vaan ne ovat lujat, mutta liikkuvuudeltaan mukavat ilman ylimääräisiä hömpänpömppiä.

Niille, jotka haluavat käyttää farkkuja niiden alkuperäisessä tarkoituksessa, eli työnteossa, tarjoamme kunnon hyvät duunarihousut. Näistä löytyy sitä kunnon vanhan ajan henkeä. Tai jos etsitkin vapaa-ajan farkkuja niin nekin löytyisi klassikkomallisina, eli sellaisina miten ne on alunperinkin tehty. Kansan farkut ovat kokonaan siniset ja ne on leikattu sillain, että on mukavat päällä eikä pehva vilku takaapäin. Nää löytyisi myös erikseen mustana.

Farkkuja myös naisille

Eihän me tietenkään naisia olla unohdettu, koska ollaan tehty myös hamekansalle oma farkkumalli sinisenä, sekä mustana. Nää on valmistettu asiakaskyselyn kautta, jossa hillitty boot cut oli lopputulos. Ja hyvä tulos olikin.

KOKOTIEDOT

Pyrimme erottumaan muista antamalla mahdollisimman tarkat kokotiedot kaikista myymistä vaatteistamme, jotta jokaiselle saisi kerralla oikean kokoiset farkut tai muut vermeet.

Farkkujen ja työhousujen kohdalla koot ovat ilmoitettu normaalilla mallilla, jossa vyötärö ja lahje on ilmoitettu tuumissa. Sitten myös sentinviilajille on oma taulukko, josta housujen mitat löytyvät senteissä ja näitä voi vertailla suoraan omaan lantionympärykseen.

Loading...