Vaatteet Housut

Sadehousut

Tässä olis meidän sadehousut niille oikeesti koville sateille, joita meillä Suomessa esiintyy vuodenajasta riippumatta. Sadehousuja käytetään yleensä silloin, kun mennään ihan tietoisesti rämpimään jonnekkin märkään ryteikköön. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tässä olis meidän sadehousut niille oikeesti koville sateille, joita meillä Suomessa esiintyy vuodenajasta riippumatta. Sadehousuja käytetään yleensä silloin, kun mennään ihan tietoisesti rämpimään jonnekkin märkään ryteikköön.

Sadehousuja meillä löytyy sekä henkeseillä, että ilman. Ja tietty armeijan ylijäämää sekä uutta vaatetta. Osa housuista on ihan silleen tavallisia ulkoiluhousuja, mutta niistä löytyy pinnasta hengittävä kalvo, joka on jotain Gore-Tex tyylistä tai jopa sitä itseään. Ohuemmat sadehousut on yleensä suunniteltu väljiksi, koska niiden alle tulee usein jonkinlaista lämpimämpää kerrastoa.

Sadehousut toimivat yleensä sadetakin tai sadeviitan parina ja ovat päivänselvä valinta jalkojen suojaksi. Harvempi kuitenkin vaivautuu näiden kanssa muuten vaan puljaamaan, koska tavallisten housujen ylle puettuna hiostavuus nousee merkittävästi, ja sadehousujen pukeminen on oma operaationsa, vaikka onnistuisikin kengät jalassa.

Housut ovat alttiimpia kulutukselle, joten viimeistään tässä kohtaa kannattaa pohtia tarvetta materiaalin hengittävyydelle ja voisiko mukavan olon varmistaa riittävän vähillä vaatekerroksilla sadehousujen alla. Hengittävien kankaiden pelastus on, jos polviin ja perseeseen on lisätty kulumiselta suojaavat vahvikkeet.

Sadehousuilla on vankka käyttäjäkuntansa hyvästä syystä. Silloin kun niitä tarvitsee, vähän hankalampi pukemisoperaatio on todella vaivan arvoista.

Särmä TST Vaatetusjärjestelmä

Käy tutustumassa neljän vuodenajan Särmä TST vaatetusjärjestelmään, joka on suunnattu erityisesti suomalaisen sotilaan kerrospukeutumiseen.

Täältä löydät kerrospukeutumisen esimerkkejä ja pukeutumismalleja keliin kuin keliin. Täälläkin mukana sadevaatetusta sekä muuta kivaa.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Christmas Ham
X
Christmas Ham

Röh! Omena siis suuhun, ei voi mitään. ALEKOODI: SIKA5

Koodi on voimassa vain tänään 10.12. ja sillä saa 5 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Alennusta ei anneta pääsylipuista, lahjakorteista ja jo alennuksessa olevista tuotteista. Koodi syötetään ostoskorissa ensimmäisellä sivulla Lahjakortti- ja kampanjakoodikenttään.

Sulje tämä ikkuna
Loading...