Vaatteet Housut Sadehousut

Sadehousut

Tässä olis meidän sadehousut niille oikeesti koville sateille, joita meillä Suomessa esiintyy vuodenajasta riippumatta. Sadehousuja käytetään yleensä silloin, kun mennään ihan tietoisesti rämpimään jonnekkin märkään ryteikköön. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tässä olis meidän sadehousut niille oikeesti koville sateille, joita meillä Suomessa esiintyy vuodenajasta riippumatta. Sadehousuja käytetään yleensä silloin, kun mennään ihan tietoisesti rämpimään jonnekkin märkään ryteikköön.

Sadehousuja meillä löytyy sekä henkeseillä, että ilman. Ja tiettyarmeijan ylijäämää sekä uutta vaatetta. Osa housuista on ihan silleen tavallisia ulkoiluhousuja, mutta niistä löytyy pinnasta hengittävä kalvo, joka on jotain Gore-Tex tyylistä tai jopa sitä itseään. Ohuemmat sadehousut on yleensä suunniteltu väljiksi, koska niiden alle tulee usein jonkinlaista lämpimämpää kerrastoa.

Sadehousut toimivat yleensä sadetakin tai sadeviitan parina ja ovat päivänselvä valinta jalkojen suojaksi. Harvempi kuitenkin vaivautuu näiden kanssa muuten vaan puljaamaan, koska tavallisten housujen ylle puettuna hiostavuus nousee merkittävästi, ja sadehousujen pukeminen on oma operaationsa, vaikka onnistuisikin kengät jalassa.

Housut ovat alttiimpia kulutukselle, joten viimeistään tässä kohtaa kannattaa pohtia tarvetta materiaalin hengittävyydelle ja voisiko mukavan olon varmistaa riittävän vähillä vaatekerroksilla sadehousujen alla. Hengittävien kankaiden pelastus on, jos polviin ja perseeseen on lisätty kulumiselta suojaavat vahvikkeet.

Sadehousuilla on vankka käyttäjäkuntansa hyvästä syystä. Silloin kun niitä tarvitsee, vähän hankalampi pukemisoperaatio on todella vaivan arvoista.

Särmä TST Vaatetusjärjestelmä

Käy tutustumassa neljän vuodenajan Särmä TST vaatetusjärjestelmään, joka on suunnattu erityisesti suomalaisen sotilaan kerrospukeutumiseen.

Täältä löydät kerrospukeutumisen esimerkkejä ja pukeutumismalleja keliin kuin keliin. Täälläkin mukana sadevaatetusta sekä muuta kivaa.

Loading...