Hupparit

Tästä kategoriasta löydät meidän hupparit ja hupparitakit. Huppareista löytyy omat mallit naisille ja miehille, sekä joukossa saattaa olla ylijäämäisiä tuotteitakin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Monikäyttöiset hupparit

Tästä kategoriasta löydät meidän hupparit ja hupparitakit. Huppareista löytyy omat mallit naisille ja miehille, sekä joukossa saattaa olla ylijäämäisiä tuotteitakin.

Huppareita on monenlaisia ja yleensä niistä löytyy nimensäkin mukaisesti huppu. Huppareista on olemassa myös vetoketjullisia malleja, jolloin kuin taikaiskusta niitä käytetään hupullisena takkina, eli hupparitakkina. Simple? Hupparitakeillahan voi myös vaikkapa larpata Rocky Balboaa, joka on ihan oikeidenkin nyrkkeilijöiden ohella yksi tunnetuimmista hupparitakkien esilletuojista.

Keskiajan munkit olivat tietämättään huppareiden esi-isiä, mutta “nykypäivän” hupparit ovat noin 100-vuotta sitten suunniteltu urheilijoille sekä työläisille. Sen jälkeen hupparit, kuten melkein kaikki asiat nykyään, ovat lähteneet vähän laukalle ja niistä esiintyy kaikenlaisia malleja mitä mieleen nyt voi juolahtaakaan.

Me Varustelekassa haluttiin pysyä omassa teemassa, jossa tykätään mennä mukavuus ja käytännöllisyys edellä. Siispä luotiin Särmä merinohupparit miehille ja naisille. Toki kumpaakin voivat sekä miehet että naiset käyttää, mutta jälkimmäinen on suunniteltu erikseen naisten leikkauksella ja mitoituksella. Naisten hupparissa ei ole vetoketjua, kun taas miesten mallista sellainen löytyy.

Täytyy mainita, että merinovillasta valmistetut hupparit sopivat hyvin päälliskerrokseksi tai takin alle välipaidaksi, eikä niitä tarvitse olla jatkuvasti pyykkaamassa. Meillä Varustelekassa merinohuppareita näkee henkilökunnan jokapäiväisessä käytössä, koska ne nyt vaan toimii perkele.

Varustelekan Särmä

Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla! Löytyy tavaraa niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin metsässä samoiluunkin, toteutettuna hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Loading...