Naisten alusvaatteet

Varustelekasta löytyy myös naisten alushousut, paidat ja urheiluliivit. Tältä osastolta tuskin löydät mitään armeijaylijäämää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Alusvaatteet ovat kerrospukeutumisen jalusta ja vääränlainen valinta ehkäisee myös päälle puettavien välikerrosten toimivuutta. Meidän valikoiman alusvaatteet ovat melkolailla kaikki merinovillasta valmistettuja, joka on tunnettu huippuominaisuuksistaan. Näytä koko ryhmäkuvaus

Varustelekasta löytyy myös naisten alushousut, paidat ja urheiluliivit. Tältä osastolta tuskin löydät mitään armeijaylijäämää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Alusvaatteet ovat kerrospukeutumisen jalusta ja vääränlainen valinta ehkäisee myös päälle puettavien välikerrosten toimivuutta. Meidän valikoiman alusvaatteet ovat melkolailla kaikki merinovillasta valmistettuja, joka on tunnettu huippuominaisuuksistaan.

Meidän naisten alushousuvalikoimasta löytyy naisten bokserit, hipster alushousut ja legginssit. Jos jäit miettimään niin hipsterit ovat vähän niin kuin bokserit, mutta vähän lyhkäsemmät. Molemmat vaihtoehdot ovat aika asianmukaisia esimerkiksi urheiluun, ulkoiluun tai niiden yhdistelmään. Yläosaa tukemaan tai lämmittämään valikoimassa on pitkähihainen merinopaita sekä merinovillaiset urheiluliivit.

Tiedostamme haasteet, että tilaamalla naisten alusvaatteet netistä saatat epäillä, että tuliko valittua se itselle sopiva koko kun niitä ei kerta pääse näpräämään omin kätösin. Eipä kuitenkaan hätiä mitiä, sillä pyrkimyksemme on ilmoittaa vaatteiden koot niin hyvin, että onnistut tilaamaan kerralla oikean koon. Tutustu tuotesivuilla meidän kokoapuriin, jonka tarkoituksena on auttaa sinua oikean koon valitsemisessa. Niin, ja maskuliinisesta imagostaan huolimatta Varustelekassa ei ole pelkkiä partaäijiä töissä, joten meillä ymmärretään naisten alusvaatteisiin liittyvät haasteet ihan omakohtaisestikin.

Oletko etsinyt ulkoiluun sopivia urheiluliivejä? Me päätettiin tehdä merinovillaisena. Merinovilla on siitä kiva materiaali, että vaikka tissit hikoilisikin liikkuessa niin ne eivät pääse jäätymään vaikka pysähtyisitkin hetkeksi. Käy tutustumassa ja helli itseäsi Särmä merinourheiluliiveillä.

Naisten vaatteet

Vaikka monet valikoimamme vaatteet ovat tarkoitettu kaikille sukupuolesta riippumatta, niin joskus voi jäädä mielikuva pelkästään miehille myytävistä vaatteista. Ollaan siis kerätty kasaan meidän kaikki naisille suunnatut ja suunnitellut vaatteet. Tutustu kaikkiin valikoimamme naisten vaatteisiin tästä.

Loading...