Tästä ryhmästä löydät naisten alushousut ja -paidat sekä urheiluliivit. Alusvaatteet ovat kerrospukeutumisen jalusta, ja väärät valinnat ehkäisee myös välikerrosten toimivuutta. Meidän alusvaatteet ovat hyvin pitkälti merinovillaa, koska se on ihan huippua. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä ryhmästä löydät naisten alushousut ja -paidat sekä urheiluliivit. Alusvaatteet ovat kerrospukeutumisen jalusta, ja väärät valinnat ehkäisee myös välikerrosten toimivuutta. Meidän alusvaatteet ovat hyvin pitkälti merinovillaa, koska se on ihan huippua.

Täältä löydät naisten bokserit, hipster-alushousut ja legginssit. Jos jäit miettimään niin hipsterit ovat vähän niin kuin bokserit, mutta vähän lyhkäsemmät. Molemmat käy hienosti esimerkiksi urheiluun, ulkoiluun tai niiden yhdistelmään. Yläosaa tukemaan tai lämmittämään käy kivasti pitkähihainen merinopaita ja merinovillaiset urheiluliivit.

Saatat miettiä, että mites se koko, kun niitä ei netistä tilatessa pääse etukäteen käpälöimään. Eipä hätiä mitiä, sillä me pyritään ilmoittamaan vaatteiden koot niin hyvin, että tilaus menee kerralla nappiin. Tuotesivuilla meidän kokoapuri auttaa sinua oikean koon valitsemisessa. Niin, ja Varustelekassa ei ole pelkkiä partaäijiä töissä, joten meillä ymmärretään naisten alusvaatteisiin liittyvät haasteet ihan omakohtaisestikin.

Me tehtiin urheiluliivit merinovillaisena. Se on siitä kiva materiaali, että vaikka tissit hikoilisikin liikkuessa, niin ne eivät pääse jäätymään vaikka pysähtyisitkin hetkeksi. Käy tutustumassa ja helli itseäsi Särmä merinourheiluliiveillä.

Loading...