Villapaidat ja neuleet

Tältä sivulta löytyisi meidän villapaidat ja villaneuleet. Valikoimassa on armeijan ylijäämää Britanniasta ja Saksasta, sekä Varustelekan omaa Särmä-mallistoa. Näytä koko ryhmäkuvaus

LÄMMINTÄ VILLAKERRASTOA

Tältä sivulta löytyisi meidän villapaidat ja villaneuleet. Valikoimassa on armeijan ylijäämää Britanniasta ja Saksasta, sekä Varustelekan omaa Särmä-mallistoa.

Armeijan villapaidoista löytyy usein tuollaiset olkapäihin ja kyynärpäihin laitetut toppaukset, koska armeijakäytössä niistä kohdista paidat kuluu herkemmin ja pikku kangasvahvikkeella villa pysyy paremmassa kunnossa. Jos etsit jotain astetta parempaa villapaitaa niin tutustu meidän klassiseen vanhanajan vaarinpaitaan. Sopii muuten alus- tai päällispaidaksi. Vaarinpaita on ikivanha malli ja yksi yleisimmistä aluspaitatyypeistä. Ehkäpä juuri toimivuutensa vuoksi. Ja vaarinpaita on tarkoitettu tietenkin sekä miehille, että naisille.

Villapaita on sukkien ohella varsinkin meille suomalaisille kaikista klassisin ja ehkä jopa paras lahjaidea, koska nämä yleensä näkee käyttöä täällä meidän vaihtelevissa sääolosuhteissa. Ilahduta siis lähimmäisiä kunnon hyvällä merinovillapaidalla, josta on iloa vuosiksi.

Villan ominaisuuksia

Tässä olisi muutamia faktoja villaan ja merinovillaan liittyen:

  • Villa on hengittävä materiaali ja se siirtää kosteutta poispäin iholta.
  • Villaiset ja merinovillaiset neuleet ovat helppohoitoisia vaatteita. Villa hylkii likaa, joten sitä ei tarvitse kauhean usein pestä.
  • Villan joustavuus pukee kaikenlaisia vartalotyyppejä, ja varsinkin neulottu materiaali joustaa mukautumalla liikkeisiin ja vartaloon.
  • Merinovilla on villojen aatelia. Se on vähän pehmeämpää ja laadukkaampaan kuin “tavallinen villa”. Se on lämmintä ja kestävää, eikä kutita tai tunnu karhealta iholla.

Villan peseminen

Vaikka villalle usein riittääkin pelkkä pitkä tuuletus ja kuivaaminen, niin välillä sekin vaatii ihan konepesua. Onneksi meiltä löydät kunnolliset pesu- ja hoitoaineet villalle. Näillä pidennät paitojen käyttöikää entisestään.

Loading...