Vaatteet Paidat

Villapaidat ja neuleet

Tältä sivulta löytyisi meidän lämpimät villapaidat, villaneuleet ja villapuserot. Valikoimassa on Varustelekan omaa Särmä-mallistoa ja armeijan ylijäämää ympäri maailmaa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tältä sivulta löytyisi meidän lämpimät villapaidat, villaneuleet ja villapuserot. Valikoimassa on Varustelekan omaa Särmä-mallistoa ja armeijan ylijäämää ympäri maailmaa.

Armeijan villapaidoista löytyy usein tuollaiset olkapäihin ja kyynärpäihin laitetut toppaukset, koska armeijakäytössä niistä kohdista villapaidat kuluvat herkemmin ja pikku kangasvahvikkeella villa pysyy paremmassa kunnossa. Jos etsit jotain astetta parempaa villapaitaa niin tutustu meidän klassiseen vanhanajan vaarinpaitaan. Sopii muuten alus- tai päällispaidaksi. Vaarinpaita on ikivanha malli ja yksi yleisimmistä aluspaitatyypeistä. Ehkäpä juuri toimivuutensa vuoksi. Ja vaarinpaita on tarkoitettu tietenkin sekä miehille, että naisille.

Villapaita on sukkien ohella varsinkin meille suomalaisille kaikista klassisin ja ehkä jopa paras lahjaidea, koska nämä yleensä näkee käyttöä täällä meidän vaihtelevissa sääolosuhteissa. Ilahduta siis lähimmäisiä kunnon hyvällä merinovillapaidalla, josta on iloa vuosiksi.

Villan ominaisuuksia

Tässä olisi muutamia faktoja villaan ja merinovillaan liittyen:

  • Villa on hengittävä materiaali ja se siirtää kosteutta poispäin iholta.
  • Villaiset ja merinovillaiset neuleet ovat helppohoitoisia vaatteita. Villa hylkii likaa, joten sitä ei tarvitse kauhean usein pestä.
  • Villan joustavuus pukee kaikenlaisia vartalotyyppejä, ja varsinkin neulottu materiaali joustaa mukautumalla liikkeisiin ja vartaloon.
  • Merinovilla on villojen aatelia. Se on vähän pehmeämpää ja laadukkaampaan kuin “tavallinen villa”. Se on lämmintä ja kestävää, eikä kutita tai tunnu karhealta iholla.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...