Vaatteet Housut Sarkahousut ja suorat housut

Sarkahousut ja suorat housut

Tästä kategoriasta löydät sarkahousut ja suorat housut. Tuoteryhmässä pyörii ylijäämää eri maiden armeijoista, sekä meidän oman tuotannon housuja. Varsinkin ylijäämän saatavuus asevoimien vanhoissa sarkahousuissa on yleensä vähintäänkin epävarmaa, joten kannattaa tulla aika ajoin katsastamaan tätä sivua, jos jotain jännää olisi vaikka saapunut meidän varastoon. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

SARKAHOUSUT JA SUORAT HOUSUT

Tästä kategoriasta löydät sarkahousut ja suorat housut. Tuoteryhmässä pyörii ylijäämää eri maiden armeijoista, sekä meidän oman tuotannon housuja. Varsinkin ylijäämän saatavuus asevoimien vanhoissa sarkahousuissa on yleensä vähintäänkin epävarmaa, joten kannattaa tulla aika ajoin katsastamaan tätä sivua, jos jotain jännää olisi vaikka saapunut meidän varastoon.

Sarkahousut eli nuo huopaiseksi vanutetut villakangashousut ovat ennenvanhaan olleet ihan arkivaatetusta talonpoikaisväestön keskuudessa, mutta se on myöhemminkin ollut erityisen suosittu useiden asevoimien asusteena niin lämpimänä taisteluvaatetuksena, kuin edustuskelpoisena univormunakin. Jälkimmäinen vielä tänäkin päivänä.

Etenkin täällä pohjoisessa ulkoileville sarkahousut ovat hirmu etevät. Koska monet ylijäämäiset sarkahousut ovat kohtuullisen vanhoja ja ihan rehdisti käyttöä nähneitä (vaikkakin edelleen ihan käyttökelpoisisa), niin ollaan tehty omia Särmä tuotemerkin alla kulkevia uusia sarkahousuja, kuten Duunarihousut. Yhtä tyylikkäät, mutta ehkä vähän ominaisuuksiltaan parannellut, kuin ennen vanhaan.

Varusteleka Särmä

Särmä on Varustelekan oma vaatetuotemerkki. Tarkoituksenamme on tehdä tarkoituksenmukaista vaatetta ja asustetta erinäisiin käyttötarpeisiin, luonnollisesti vähintäänkin pienellä armeijamaisella vivahteella.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Loading...