Vaatteet Alusvaatteet Alusasut ja väliasut

Alusasut ja väliasut

Tästä löydät meidän alusasut ja väliasut. Nää olisi niitä kerrospukeutumisen kulmakiviä ja ensimmäisiä tasoja. Alusasu tulee ihoa vasten ja väliasu sen päälle. Varustelekan merinovillaiset kerrastot eivät petä tässäkään kategoriassa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Merinovillaiset alus- ja väliasut

Tästä löydät meidän alusasut ja väliasut. Nää olisi niitä kerrospukeutumisen kulmakiviä ja ensimmäisiä tasoja. Alusasu tulee ihoa vasten ja väliasu sen päälle. Varustelekan merinovillaiset kerrastot eivät petä tässäkään kategoriassa.

Alusasun ja väliasun ero on hiuksenhieno ja usein väliasu toimii myös alimpana kerroksena. Riippuen aktiviteetista ja säästä, mutta tekninen alusasu tai merinovillakerrasto voi myös riittää yksistään muiden vaatteiden alla.

Jos tarvitset huippuhyvää alusasua niin voimme tarjota Särmä merinoalusasun. Tässä on pitkähihainen aluspaita ja -housut yhdistetty yhteen pakettiin. Hyvä tekninen alusasu kylmemmille keleille. Niin ja jos mietityttää niin tämä on sekä miesten, että naisten alusasu.

Merinovilla - parasta mitä voi päälleen pukea

Merinovilla on villoista paras. Jos ilmat ovat sellaiset, että tarttee ihoa vasten muutakin kuin bokserit, ei muita alusvaatteita oikeastaan kantsi käyttääkään. Varustelekan omat merinovillaiset alusvaatteet ovat valmistettu ohuenpuoleisesta villasta ihonmyötäisellä leikkauksella ja hiertämättömillä saumoilla. Eivät kutita, eivätkä purista, vaan muodostuvat vähän kuin toiseksi ihoksi, jos niin voi sanoa.

Varustelekan Särmä

Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla! Löytyy tavaraa niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin metsässä samoiluunkin, toteutettuna hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...