Vaatteet Alusvaatteet Alusasut ja väliasut

Alusasut ja väliasut

Tästä löydät meidän merinovillakerrastot ja alusasut. Nää olisi niitä kerrospukeutumisen kulmakiviä ja ensimmäisiä tasoja. Alusasu tulee ihoa vasten ja väliasu sen päälle. Varustelekan merinovillaiset kerrastot eivät petä tässäkään kategoriassa. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Merinovillakerrastot ja Alusasut

Tästä löydät meidän merinovillakerrastot ja alusasut. Nää olisi niitä kerrospukeutumisen kulmakiviä ja ensimmäisiä tasoja. Alusasu tulee ihoa vasten ja väliasu sen päälle. Varustelekan merinovillaiset kerrastot eivät petä tässäkään kategoriassa.

Aluskerraston ja välikerraston ero on hiuksenhieno ja usein väliasu toimii myös alimpana kerroksena. Välikerrasto tai L2 nimikkeellä varustetut tuotteet tuppaavat olemaan hieman paksumpia kuin L1 tai alusasuksi nimetyt. Riippuen aktiviteetista ja säästä, tekninen alusasu tai merinovillakerrasto voi myös riittää yksistään muiden vaatteiden alla.

Jos tarvitset huippuhyvää alusasua niin voimme tarjota Särmä merinoalusasun. Tässä on pitkähihainen aluspaita ja -housut yhdistetty yhteen pakettiin. Hyvä tekninen alusasu kylmemmille keleille. Niin ja jos mietityttää niin tämä on sekä miesten, että naisten merinokerrasto .

Merinovilla on kerrastoista paras. Jos ilmat ovat sellaiset, että tarttee ihoa vasten muutakin alusasua kuin bokserit, ei muita välikerrastoja oikeastaan kantsi käyttääkään. Varustelekan omat merinovillakerrastot ovat valmistettu ohuenpuoleisesta villasta ihonmyötäisellä leikkauksella ja hiertämättömillä saumoilla. Nämä välikerrastot eivät kutita, eivätkä purista, vaan muodostuvat vähän kuin toiseksi ihoksi, jos niin voi sanoa.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Loading...