Vaatteet Takit Nahkatakit ja bomber-takit

Nahkatakit ja bomber-takit

Tästä kategoriasta löydät meidän nahkatakit ja bomber-takit eli toisin sanoen pilottitakit. Harva asia korostaa maskuliinisuutta yhtä tehokkaasti kuin nahkatakki. Ja pilottitakki tekee myös vähän saman, mutta leikkisällä otteella. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tästä kategoriasta löydät meidän nahkatakit ja bomber-takit eli toisin sanoen pilottitakit. Harva asia korostaa maskuliinisuutta yhtä tehokkaasti kuin nahkatakki. Ja pilottitakki tekee myös vähän saman, mutta leikkisällä otteella.

Nahkatakki on löytänyt paikkansa siviilikansan parissa ja nahkatakeista on ilmestynyt markkinoille kaikenlaisia variaatioita. Nahkatakin suosio saattaa johtua materiaalin lujuudesta ja pitkäikäisyydestä. Nahka ei ole käytöstä moksiskaan, joten ylijäämäiset nahkatakit ovat edelleen lujia ja käyttökunnossa.

Pilottitakki on mitä luultavimmin suosituin armeijan takki, joka on levinnyt siviilikäyttöön. MA-1 bomber-takki on Ameriikassa US Air Forcen jo 50-luvulla suunnittelema takki lentäjille. Nailonista tehty kevyt pilottitakki on nykyisin se suosituin kaikista, koska se sopii kaikenlaiseen käyttöön ja näyttääkin tyylikkäältä.

Fun fact: Olet ehkä pannut merkille, että pilottitakeissa on lähes aina oranssi sisäpinta. Miksi? Koska jos lentäjä joutui onnettomuuteen niin takin pystyi kääntämään nurinpäin erottuakseen paremmin. Toki sama ominaisuus toimii tänäkin päivänä.

Paitoja takin alle

Useimmat nahkatakit ja pilottitakit eivät ole mitään talvitakkeja ja koska meillä Suomessa viileitä kelejä riittää niin käy toki nappaamassa meidän paitavalikoimasta jotain lämmikettä takin alle. Ellet siis ole niinkin hävytön, että käytät nahkarotsia tai pilottitakkia ilman aluspaitaa.

Loading...