Naisten housut

Oletko luullut, että Varusteleka olisi vain miesten kauppa? Ehei. Tästä kategoriasta löydät valikoimamme kaikki naisten housut. Housuja olisi vähän kaikenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten farkut tai leggingsit ihan arkikäyttöön tai naisten ulkoiluhousut retkeilyyn ja muihin ulkoaktiviteetteihin. Lähes kaikki vaatteemme ovat käyttökelpoisia sekä miesten että naisten päällä, mutta tähän kerätyt housut ovat nimenomaan naisten vartaloa ajatellen ommeltu ja laitettu kokotaulukkoon. Koot pyrimme ilmoittamaan aina mahdollisimman tarkasti, jotta uskaltaisitte tilata jatkossakin naisten housut netistä. Naisten housuja löydät tästä kategoriasta sekä uutena, että armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Käytännöllisiä naisten vapaa-ajan housuja

Oletko luullut, että Varusteleka olisi vain miesten kauppa? Ehei. Tästä kategoriasta löydät valikoimamme kaikki naisten housut. Housuja olisi vähän kaikenlaiseen käyttötarkoitukseen, kuten farkut tai leggingsit ihan arkikäyttöön tai naisten ulkoiluhousut retkeilyyn ja muihin ulkoaktiviteetteihin. Lähes kaikki vaatteemme ovat käyttökelpoisia sekä miesten että naisten päällä, mutta tähän kerätyt housut ovat nimenomaan naisten vartaloa ajatellen ommeltu ja laitettu kokotaulukkoon. Koot pyrimme ilmoittamaan aina mahdollisimman tarkasti, jotta uskaltaisitte tilata jatkossakin naisten housut netistä. Naisten housuja löydät tästä kategoriasta sekä uutena, että armeijaylijäämänä.

Ollaan tehty farkut ja reisitaskuhousut naisille erikseen, koska housut olivat yksinkertaisesti suosittuja myös hameväen keskuudessa ja siksi piti saada paremmilla leikkauksilla toteutetut housut. Mukavat housut ovat mukava juttu ja varsinkin kaikenlaisessa aktiviteetissa ja liikkumisessa hyvien housujen merkitys korostuu. Kuten olettaa saattaa, meidän housuissa mennään enimmäkseen käytäntö ja laatu edellä, mutta emme myöskään voi itsellemme mitään kun naisten housuista sattuu tulemaan myös hyvännäköisiä. Ja yleensä housujen ei tarvitse edes maksaa maltaita.

Yleensä reisitaskuhousut naisille on jotain muotimaailman hienouksia, mutta meiltä löytyy ne piirun verran käytännöllisemmät naisten cargo housut. Särmä naisten reisitaskuhousut ovat varustettu järkevästi mitotetuilla taskuilla ja joustavalla vyötärön säädöllä. Näitä voi käyttää metsässä tai vapaa-ajalla, päätä sinä. Valikoimastamme löytyy myös ihan jokaiselle tutut housut eli farkut. Nämäkin siis hamekansan farkut, eli naisille suunnatut. Näitä olisi niissä tutuimmissa väreissä eli sinisinä ja mustina. Näiden leikkaus on toteutte meidän asiakaskunnan naisia konsultoiden ja toiveisiin vastaten.

Naisten vaatteet Varustelekassa

Vaikka monet vaatteet valikoimistamme ovat täysin käypiä kaikille sukupuolesta riippumatta, niin joskus voi jäädä mielikuva pelkästään miehille myytävistä vaatteista. Ollaan siksi kerätty kasaan meidän kaikki naisille suunnatut ja suunnitellut vaatteet. Tutustu kaikkiin valikoimamme naisten vaatteisiin tästä.

Loading...