Sukat ovat se varuste, jota pitäisi aina ottaa vähintään yksi varapari. Merinovillasukat ovat mitä parhain sukkavalinta jalkojesi suojaksi ja mukavuuden maksimointiin. Merinovilla on siitä ihmeellinen juttu, että se sopii sekä lämpimälle että viileämmälle kelille, koska materiaalissa on vaan jotain taianomaista. Usko tai älä, mutta merinosukat lämmittävät jalkaa jopa märkänä. Jos et usko, olet väärässä. Tämän ominaisuuden ansiosta merinosukat ovatkin mitä mahtavin valinta esimerkiksi vaellukselle. Kysymys kuuluukin: mihin merinovillasukka ei pysty? Aivan mahdoton asia edes ajatella moista! Merinovillasukat ovat siitäkin fantastiset, että ne voi myös huoltaa pesemättä. Varsinkin vaelluksella tai maastossa ollessa pesukonetta ei aina löydy käsien ulottuvilta, joten pelkällä sukan kuivaamisella ja tuulettamisella merinovillasukat ovat valmiit uudelleen jalkaan pantaviksi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Sukat ovat se varuste, jota pitäisi aina ottaa vähintään yksi varapari. Merinovillasukat ovat mitä parhain sukkavalinta jalkojesi suojaksi ja mukavuuden maksimointiin. Merinovilla on siitä ihmeellinen juttu, että se sopii sekä lämpimälle että viileämmälle kelille, koska materiaalissa on vaan jotain taianomaista. Usko tai älä, mutta merinosukat lämmittävät jalkaa jopa märkänä. Jos et usko, olet väärässä. Tämän ominaisuuden ansiosta merinosukat ovatkin mitä mahtavin valinta esimerkiksi vaellukselle. Kysymys kuuluukin: mihin merinovillasukka ei pysty? Aivan mahdoton asia edes ajatella moista! Merinovillasukat ovat siitäkin fantastiset, että ne voi myös huoltaa pesemättä. Varsinkin vaelluksella tai maastossa ollessa pesukonetta ei aina löydy käsien ulottuvilta, joten pelkällä sukan kuivaamisella ja tuulettamisella merinovillasukat ovat valmiit uudelleen jalkaan pantaviksi.

Ulkohommissa sukat ovat tärkeä, mutta joskus aliarvostettu osa kokonaisuutta, johon kuuluu sukat, jalkineet ja pohjalliset. Jalkojen mukavuus vaikuttaa käyttäjän hyvinvointiin ja toimintakykyyn sekä psyykkisesti että fyysisesti. Jos jalat menevät rikki, loppuu liike. Jos liike loppuu, voi kuvitella monta tilannetta, jossa se on hyvin, hyvin huono asia.

Rakkojen, hiertymien ja ylenmääräisen hikoilun estäminen lähtee oikeanlaisista alussukista ja niiden käytöstä. Tässäkin yhteydessä on pakko mainita vaikkapa ohuet merinovillasukat. Hyvällä sukkavalinnalla voidaan myös lisätä jalkaterien, varpaiden ja varpaankynsien terveyttä ylipäätään. Hyvin sukkien merkitys korostuu raskaassa käytössä, mutta hyvät sukat laittavat pisteen i:n päälle myös rentoihin hetkiin. Mietipä sitä, kun voit viileänä talviaamuna vetäistä paksut merinovillasukat jalkaan, laittaa kahvit ja takan tulille, ja odotella, että lämpö leviää taloon.

Lekan hyllyssä on sukkia joka lähtöön. Tavallisten sukkamallien lisäksi löytyy merinovillaiset polvisukat, saapassukat, retkeilysukat, nilkkasukat ja puolustusvoimista tutut SA M05 alussukat. Kaiken lisäksi ollaan järjestetty asiamme sillä lailla, että myymme ainoastaan mulesoimatonta merinovillaa.

Lue lisää erilaisista sukista ja niiden käytöstä sukkaoppaastamme.

Loading...