Vaatteet Takit

Softshell- ja fleecetakit

Tästä kategoriasta löydät Varustelekan softshell takit ja fleecetakit. Valikoimassa on takkeja sekä ihan arkiseen siviilikäyttöön, mutta myös vaativampaan eräilyyn tai sotilaskäyttöön. Tuulitakkeja löytyy uutena, sekä armeijaylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Softshell pitää tuulta ja fleece lämmittää

Tästä kategoriasta löydät Varustelekan softshell takit ja fleecetakit. Valikoimassa on takkeja sekä ihan arkiseen siviilikäyttöön, mutta myös vaativampaan eräilyyn tai sotilaskäyttöön. Tuulitakkeja löytyy uutena, sekä armeijaylijäämänä.

Softshell saatta joillekkin kuulostaa vieraalta termiltä, mutta se tarkoittaa kevyttä kuoritakkia. Softshell takki on hengittävä, pitää tuulta ja hylkii jokseenkin vettä. Eli mainio tuulitakki. Softshell takki sopii hyvin liikuntaan ja ulkoiluun myös vaativammissa olosuhteissa. Särmä Softshell-takki on kompromissi vedenpitävyyden ja hengittävyyden välillä; se pitää pikkusateen loitolla, muttei hiosta.

Fleece taas on käyttötarkoitukseltaan tavallaan villapaidan korvaaja, mutta on kevyempi ja pakkautuu pienempään tilaan. Varustelekan Särmä villafleecetakki on päällistakki lempeille keleille. Siinä hyödynnetty luonnonkuituja, jotta muovisaaste vähenee ja turvallisuus nuotion äärellä lisääntyy. Tähän löytyy myös huppu erikseen.

Meidän tuulitakkeja voi käyttää miehet ja naiset. Meidän softshell tuulitakit eivät ole mitään perinteisiä muodottomia “kahinatakkeja”, eiköhän ne voida jättää jo historiaan. Nykyiset modernit tuulitakit ovat ominaisuuksiltaan järkeviä ja toimivia. Tässä kategoriassa on myös Särmä lämpötakki, joka on suunniteltu erittäin kevyeksi välitakiksi. Lämpötakki pakkautuu vaikka maastohousujen reisitaskuun.

Varustelekan Särmä

Kun ostat meiltä Särmää, saat hyvää peruskampetta kaikenmoiseen tarpeeseen taatusti mietityillä yksityiskohdilla! Löytyy tavaraa niin arkiseen kaupunkikäyttöön kuin metsässä samoiluunkin, toteutettuna hinta-laatusuhteeltaan mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Särmä-tuotteilla on 12 kuukauden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Lue tarkemmat takuuehdot ja ohjeet täältä.

Loading...