Vaatteet Takit Manttelit ja kansitakit

Manttelit ja kansitakit

Olet saapunut manttelien ja kansitakkien kategoriaan. Nämä takit on sieltä tyylikkäästä päästä ja sopii oikein käytettynä melkein kaikkiin vuodenaikoihin. Kansitakkeja ja mantteleja löytyy sekä uutena, että ylijäämänä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Manttelit ja kansitakit tuovat tyylikkyyttä arkeen

Olet saapunut manttelien ja kansitakkien kategoriaan. Nämä takit on sieltä tyylikkäästä päästä ja sopii oikein käytettynä melkein kaikkiin vuodenaikoihin. Kansitakkeja ja mantteleja löytyy sekä uutena, että ylijäämänä.

Mantteli on perinteisesti sotilasvaate, yleensä sarkaa tai muuta villakangasta. Se on astetta raskaampi ja pitkähelmainen päällystakki. Taistelukentällä mantteli on auttamattomasti vanhentunut, mutta nykyisin sen variaatio tunnetaan myös nimellä villakangastakki, joka sopii ihan arkikäyttöönkin useampana vuodenaikana. Katso vaikka meidän tyylikäs Särmä villakangastakki.

Kansitakki tarkoittaa laivastohenkistä ryhdikästä päällystakkia. Miesten kansitakeissa on usein ankkurinapit kahdessa rivissä ja kangas on perinteisesti villapitoista. Perusmalli on niin sanottu Pea Coat, joka yleensä mielletään nimenomaan Yhdysvaltain laivaston malliksi. Särmä kansitakki olisi oiva esimerkki ämerikkalaisesta Pea Coatista. Ei kai tarvitse muuta sanoa kuin, että helvetin tyylikäs?

Mitä pukea manttelin ja kansitakin kanssa?

Vaikka manttelit ja kansitakit lämpimiä ovatkin, niin niiden kanssa on silti suositeltavaa pukea muutakin kuin housut. Katso meidän paitavalikoimasta kylkiäisiksi keliin sopiva pusero. Jos jotain saa suositella niin merinovillainen vaarinpaita ei jätä kylmäksi.

Villakangastakki on myös kaulasta avoinainen ja jättäen tilaa kaulahuiville varsinkin kylmiä kelejä varten. Käy siis edes katsomassa minkälaisia kaulahuiveja valikoimastamme löytyy.

Loading...