Maastohousut ja reisitaskuhousut

Reisitaskuhousut kehitettiin alunperin armeijakäyttöön, joten ne tunnetaan luonnollisesti myös nimillä armeijahousut tai camo housut. Kun reisitaskuhousuihin lisätään jonkinlainen maastokuvio, ne voidaan myös nimetä maastohousuiksi — rakkaalla lapsella on monta nimeä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

REISITASKUHOUSUT

Reisitaskuhousut kehitettiin alunperin armeijakäyttöön, joten ne tunnetaan luonnollisesti myös nimillä armeijahousut tai camo housut. Kun reisitaskuhousuihin lisätään jonkinlainen maastokuvio, ne voidaan myös nimetä maastohousuiksi — rakkaalla lapsella on monta nimeä.

Maastohousut toimivat kaikenlaiseen ulkoiluun huolimatta siitä onko kädessä rynkky tai vaellussauvat. Nykyisin reisitaskuhousujen käyttö on suotavaa myös eräillessä ja vaeltaessa ja ne ovat olleet 2010-luvun muoti-ilmiö myös siviilikäytössä. Toki meidän tuotteissa on tyylin lisäksi laatu ja ominaisuudet vaativaankin käyttöön kunnossa. Pyrimme myös ilmoittamaan housujen kokotiedot mahdollisimman tarkasti, jotta kaikki saisi kerralla mukavat ja hyvin istuvat maastohousut.

Vaikka reisitaskuhousut näyttävät todella upeilta, niin ne taskut siinä reidessähän ovat myös oivia lisätaskuja, jos käden ulottuvilla täytyy olla paljonkin sälää. Juurikin metsässä todella kätevät, koska siellä kaikenlaista pientä härpäkettä tarvitaan jatkuvasti. Varustelekan valikoimasta löytyy reisitaskuhousuja ja maastohousuja uutena, ylijäämänä, maastokuvioisena ja yksivärisenä. Jokapäiväiseen käyttöön toimii esimerkiksi Särmä reisitaskuhousut, joita löytyy useammalla värivaihtoehdolla. Näistä löytyy oma malli myös naisille.

RETKEILYYN

Retkeilyyn tai vaellukseen tarkoitetuissa housuissa kannattaa panostaa laatuun. Varsinkin pitkiä matkoja on vaan kivempaa kulkea kun housuissa on mukavaa olla, eikä olo ole kuin hikipussissa. Särmä -mallistostamme löytyy nimensä mukaisesti retkeilyyn ja ulkoiluun suunnitellut retkeilyhousut. Näillä onnistuu vaikka slaavikyykyssä liikkuminen ja korkean vyötärön ansiosta kyykkiessä ei pääse hymykuopat kurkkimaan takakautta. Sopii miehille ja naisille. Jos housuilta haluaa vielä enemmän ominaisuuksia, niin katso Särmä Zip-Off housut. Nämä on vähän kevyemmät housut vaihtelevaan säähän. Jos kesällä onkin lämmintä, niin nämä voi lyhentää shortseiksi.

CAMO HOUSUT INTTIIN

Armeijassahan tunnetusti maastohousut ovat osa jokapäivästä toimintaa. Maastoutumiseen valikoimasta löytyy, jotakin ylijäämää erilaisilla kuvioilla. Ollaan teetetty myös omat versiot Puolustusvoimien M05 housuista, joissa ominaisuudet ja pikkumukavuudet vähän paranneltuja PV:n omiin malleihin verrattuna.

Loading...