Naisten takit

Tässä kategoriassa olisi naisten takit. Tänne sijoitetut tuotteet siis meinaavat, että takkien leikkaus on tehty naisten muotojen mukaan. Älä kuitenkaan pelästy, jos olet nainen etkä löydä tästä kategoriasta sitä omaa lempitakkiasi. Kaikki takkimme sopivat sekä miehille, että naisille, jos koko on vain oikea. Ja koot pyrimme ilmoittamaan tuotteissamme mahdollisimman tarkasti, jotta uskallatte jatkossakin tilata laadukkaita naisten vaatteita netistä, meiltä siis. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tässä kategoriassa olisi naisten takit. Tänne sijoitetut tuotteet siis meinaavat, että takkien leikkaus on tehty naisten muotojen mukaan. Älä kuitenkaan pelästy, jos olet nainen etkä löydä tästä kategoriasta sitä omaa lempitakkiasi. Kaikki takkimme sopivat sekä miehille, että naisille, jos koko on vain oikea. Ja koot pyrimme ilmoittamaan tuotteissamme mahdollisimman tarkasti, jotta uskallatte jatkossakin tilata laadukkaita naisten vaatteita netistä, meiltä siis.

Naisten ulkoilutakkeja on kyllä tarjolla nykyisin joka nurkassa ja niitä löytyy kaikenlaisiin tarkoituksiin sormien pyörittelystä sprinttijuoksuun. Jos kuitenkin hakusessa olisikin yleishyvä ja vähän jokaiselle kelille sopiva naisten ulkoilutakki, niin saatat olla oikeassa paikassa. Myös naisten villakangastakki on siinä mielessä hyvä vaihtoehto, koska se sopii vähän kaikenlaisiin asukokonaisuuksiin ja on myös lämmin.

Tiedät varmaan tilanteen kun keli on mitä on ja pitäisi ulos lähteä. Sitä joutuu yleensä ihan harkiten miettimään mitä pukea päälle ollakseen sopivasti lämmin. Särmä Windproof parka on oiva esimerkki yleishyödyllisestä takista, joita jokaiselta pitäisi kaapista löytyä, kun sää vähän arvelluttaa. Naisten softshell takki on vuoriton, tuultapitävä takki, joka sopii päällyskerrastoksi, kun taas aluskerrastoa puet päälle sään mukaan. Usein varsinkin Suomen syys- ja kevätkeleillä sitä tuppaa tarvitsemaan takkia, jonka voi heittää niskaan normaalien sisävaatteiden päälle.

Naisten vaatteet

Vaikka monet valikoimamme vaatteet ovat tarkoitettu kaikille sukupuolesta riippumatta, niin joskus voi jäädä mielikuva pelkästään miehille myytävistä vaatteista. Ollaan siis kerätty kasaan meidän kaikki naisille suunnatut ja suunnitellut vaatteet. Tutustu kaikkiin valikoimamme naisten vaatteisiin tästä.

Loading...