Tässä kategoriassa takkien leikkaus on tehty naisten muotojen mukaan. Älä kuitenkaan pelästy, jos et löydä omaa lempitakkiasi täältä. Kuka tahansa voi käyttää mitä tahansa meidän takkia, jos vaan koko ja leikkaus toimii. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Tässä kategoriassa takkien leikkaus on tehty naisten muotojen mukaan. Älä kuitenkaan pelästy, jos et löydä omaa lempitakkiasi täältä. Kuka tahansa voi käyttää mitä tahansa meidän takkia, jos vaan koko ja leikkaus toimii.

Naisten ulkoilutakkeja löytyy vähn joka paikasta kaikenlaisiin tarkoituksiin. Jos kuitenkin hakusessa on yleishyvä ja vähän jokaiselle kelille sopiva naisten ulkoilutakki, niin saatat olla oikeassa paikassa.

Tiedät varmaan tilanteen, kun keli on mitä on ja pitäisi ulos lähteä. Sitä joutuu yleensä ihan harkiten miettimään, mitä pukea päälle ollakseen sopivasti lämmin. Särmä Windproof parka on oiva esimerkki yleishyödyllisestä takista, joita jokaiselta pitäisi kaapista löytyä, kun sää vähän arvelluttaa. Alle sit puet päälle sään mukaan. Usein varsinkin Suomen syys- ja kevätkeleillä sitä tuppaa tarvitsemaan takkia, jonka voi heittää niskaan normaalien sisävaatteiden päälle.

Naisten vaatteet

Tsekkaa meidän kaikki naisille suunnatut ja suunnitellut vaatteet tästä.

Loading...