Varusteleka goes Riihimäen erämessut 7.–9.6.2024

Varusteleka saapuu konttimyymälän kera Riihimäen erämessuille kesäkuussa. Tuuhan siis moikkaamaan ja käpistelemään meidän himotuimpia vaatteita ja varusteita.

Kansainväliset Erämessut on Suomen vanhin ja suurin eräalan tapahtuma. Metsästyksen, kalastuksen ja retkeilyn aktiiviset harrastajat kokoontuvat Nuotiopiirille kuulemaan eräalan viimeisimmät kuulumiset ja tapaamaan alan asiantuntijat. Tunnelmaa, tietoa, taitoa, uutuustuotteita ja runsaasti ohjelmaa on tarjolla koko perheelle.

Meidät löytää paikalta U 489 messujen aukioloaikojen puitteissa:

  • Perjantai-lauantai klo 10–18
  • Sunnuntai klo 10–17

Ilmaiset toimitukset

Meidän henkilökunta kertoo paikan päällä huonojen vitsien lisäksi ihan asiaa meidän tavaroista ja niihin liittyvistä nippelitiedoista. Kun teet tilauksen kontista, saat toimituksen ihan ilmatteeksi.

Nähdään Riihimäellä!

Tapahtuma-alueen kartta.

Kontin tuotteita

Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Original (tumma) Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa, Maitosuklaa (täysmaito)
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
Scho-Ka-Kola, 100 g peltirasiassa
2.99 EUR
Tämä on nyt sitä etsimääsi saksalaista energiasuklaata! Scho-Ka-Kola piti jo toisessa maailmansodassa natsit hereillä, rasiakin on muuten samanlainen paitsi että näihin ei nykyään enää maalata pahojen puolulaisten merkkejä. Vaikuttava ainesosa on sentään vain kofeiini, eikä huhupuheista huolimatta reseptiin muuta koskaan kuulunut.
Särmä iso rynnäkköreppu, Vihreä Särmä iso rynnäkköreppu, Harmaa Särmä iso rynnäkköreppu, Musta
Särmä iso rynnäkköreppu
Särmä iso rynnäkköreppu
59.99 EUR
Ovatko muut reput arkeesi vähän liian pieniä, mutta et halua rinkkaa? Tässä olisi päivittäiseen käyttöön sopiva reppu hieman isompana.
Särmä TST L1 hellesukat
Särmä TST L1 hellesukat
12.99 EUR
Ihan kaikista keveimmät sukkamme nestejäähdytteisiä liikkumaulokkeitasi varten, siis vasenta ja oikeaa jalkaa. L1 hellesukat siirtävät kosteutta ahnaasti kuin huijari siirtämässä rahojasi omalle pankkitililleen. Juju on siinä, että ylenmääräisestä lämmöstä ja hiestä pitääkin päästä eroon.
Kuivalihakundi Beef Jerky Original kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Five Peppers kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Mild Habanero kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Hot Naga kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Smoked kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Garlic kuivaliha, 150 g Kuivalihakundi Beef Jerky Teriyaki kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
Kuivalihakundi Beef Jerky kuivaliha, 150 g
12.99 EUR
Sanotaan nyt ihan ekana että tämä on parasta "valmista" kuivalihaa mitä ollaan koskaan maistettu, piste. Lisäksi se tulee verrattain isoissa 150 g pusseissa ja on tehty Suomessa.
Särmä merinobokserit
Särmä merinobokserit
31.99 EUR
Tässä olis kunnon merinobokserit sepaluksella!
Real Field Meal retkiruoka
Real Field Meal retkiruoka
11.99 EUR
Herkullista ja energiapitoista kylmäkuivattua kenttämuonaa vaativiin sotilastehtäviin sekä muuhun rankkaan ulkoiluun. Nää tulee samalta firmalta, joka kehitti REAL Turmat -retkiruoat, joita monet pitävät maukkaimpina vaellusruokina. Lisää pussiin vain kuumaa vettä ja nauti. Todella pitkän säilyvyyden ansiosta hyviä myös kotivarakäyttöön.
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, oikea, ruskea Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, nahkatupella, vasen, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, Boltaron-tupella, musta Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, Boltaron-tupella, vihreä Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs, ilman tuppea
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs
Terävä Jääkäripuukko 110, hiiliteräs
46.99 - 86.98 EUR
Jääkäripuukko on karun käytännöllinen käyttöpuukko. Meiltä saa näitä useammassa pituudessa. Jääkäripuukko 110 on erinomainen yleispuukko oikeastaan ihan kaikkeen käyttöön, parhaimmillaan jos kaverina on esim. kirves tai Skrama. Kunnollinen hiiliteräs, perinteinen suomalainen teräprofiili kevyellä "drop pointilla". Tämä ei ole ei mikään koriste-esine vaan rehelliseen käyttöön tehty työkalu.
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
Särmä retkeilysukat, merinovillaa
17.99 EUR
Anatomisesti muotoillut retkeily- ja vaellussukat vaativille käyttäjille - tai ihan vaan mukavuudenhaluisille. Särmä retkeilysukat siirtävät kosteutta, eristävät ilmavasti ja istuvat täsmällisesti, jotta vältyt rakoilta ja voit kävellä vaikka koko päivän.
Särmä kevyt villakauluspaita, Vihreä Särmä kevyt villakauluspaita, harmaa
Särmä kevyt villakauluspaita
Särmä kevyt villakauluspaita
169.99 EUR
Ruudulliset kauluspaidat ovat tyylikäs valinta riippumatta siitä, mikä sattuu olemaan päivän muoti. Tällaista kevyttä villakauluspaitaa voi säästellä erityisiin tapahtumiin, mutta paremman laadun makuun päästyä on vaarana, että tykkäät pitää sitä joka päivä – olit sitten missä hommissa tahansa.
Särmä merinohuppari, musta Särmä merinohuppari, Laivastonsininen Särmä merinohuppari, tummanharmaa Särmä merinohuppari, vihreä Särmä merinohuppari, Petrooli (vanha versio)
Särmä merinohuppari
Särmä merinohuppari
149.99 EUR
Maailman paras huppari – sopii lämpimäksi välikerrokseksi tai päällitakiksi rankkaankin säähän silloin, kun on liikkeessä. Kangas on paksummanpuoleista merinovillaa, ja leikkaus jumalainen!
Särmä Kenttäshortsit, Vihreä Särmä Kenttäshortsit, Musta Särmä Kenttäshortsit, Khaki
Särmä Kenttäshortsit
Särmä Kenttäshortsit
129.99 EUR
Puhtaasti käyttöön tehdyt reisitaskushortsit toiminnallisella leikkauksella ja fiksuilla, kestävillä yksityiskohdilla. Valmistettu EU:ssa kierrätys- ja luomumatskuista. Jos haluat hankkia aktiiviseen ulkoiluun yhdet shortsit ja tukea samalla ekologisempaa eurooppalaista tekstiilituotantoa, tässä olisi varteenotettava vaihtoehto.
Varusteleka repun/rinkan sadesuoja, Vihreä Varusteleka repun/rinkan sadesuoja, Musta Varusteleka repun/rinkan sadesuoja, Oranssi
Varusteleka repun/rinkan sadesuoja
Varusteleka repun/rinkan sadesuoja
23.99 - 54.99 EUR
Tässä olis meidän uusittu Euroopassa valmistettu kevyt ja pieneen tilaan pakkautuva repun/rinkan sadesuoja. Saatavilla kolme väriä ja neljä kokoa, joten löytyy sopiva oli sulla millainen nyssäkkä hyvänsä. Vaeltajien ja retkeilijöiden lisäksi fiksu hankinta myös erälle, pyöräilyyn ja missä nyt vehkeet on vaarassa vettyä.
Särmä risukeitin, Regular Särmä risukeitin, Large
Särmä risukeitin
Särmä risukeitin
34.99 - 44.99 EUR
Suomessa valmistettu risukeitin! Uljas esine, joka on edullinen, kestävä, toimiva ja pakkautuu pieneen tilaan. Saatavilla kaksi kokoa: normaaleihin ja isompiin tulistelutarpeisiin. Mukana jämäkkä M05-kuvioitu kuljetuspussi.
SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Musta SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Alu SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Punainen SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l, Leaf Green
SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l
SIGG Traveller juomapullo, 1.0 l
23.99 EUR
Nätti ja tilava puteli päivittäiseen käyttöön ja seikkailuun. Ei pitäisi kaivata kauheasti esittelyitä, joten hypätään suoraan ominaisuuksiin.
Kupilka 21, Kelo Kupilka 21, Havu Kupilka 21, Original Kupilka 21, Karpalo
Kupilka 21
Kupilka 21
17.99 EUR
Perinteinen kuksa valmistettuna kierrätettävistä materiaaleista, tavallista muovikuksaa huomattavasti miellyttävämpi vaihtoehto. Suomalaista suunnittelua ja tekoa! Tälle kuksalle voi tehdä oikeastaan kaikkea muuta paitsi polttaa nuotiolla tai laittaa mikroon. Mukaan teelusikka.
Loading...