Varusteleka goes Tuska, 28.–30.6.2024

Suvilahdessa jyrähtää, kun Tuska pyörähtää jälleen käyntiin kesäkuun 28. päivä perjantaina! Me ollaan paikalla konttimyymälämme kanssa palvelemassa festarikansaa ja nauttimassa hyvästä musiikista ja seurasta.

Kontti palvelee kaasukellon maastossa seuraavin aukioloajoin:

  • Perjantantaina 28.6. kello 14:00-21:00
  • Lauantaina 29.6. kello 13:00-21:00
  • Sunnuntaina 30.6. kello 14:00-21:00

Koska konttiin mahtuu vain rajallisesti tavaraa, niin me tarjotaan paikan päällä tehtyihin verkkokauppatilauksiin toimitus ilmaiseksi ja huonot vitsit samaan hintaan. Käy katsomassa Festarit-tuoteryhmästä tärkeimmät tuotteet!

Katso myös Varusteleka goes Tuska -tapahtumasivu Facebookissa

Voita liput Tuskaan!

Tämän vuoden festareiden lippuarvonta oli ja meni, mutta ei hätää! Järjestämme lippuarvonnan myös Tuskassa kontillamme. Voittaja lunastaa itselleen kaksi kolmen päivän lippupakettia Tuskaan 2025!

Lisää tietoa tapahtuma-alueella sijaitsevasta kilpailusta myöhemmin.

Varaudu festareille!

Särmä viskoosibokserit
Särmä viskoosibokserit
14.99 EUR
Hyvät bokserit kohtuuhintaan! Kehitimme viskoosibokserit eräänlaiseksi köyhän miehen vaihtoehdoksi merinovillaisille kalsareille. Nämä maksavat reippaasti vähemmän, mutta toimivat aika paljon samalla tavalla, ollen siis heittämällä paremmat kuin puuvillaiset. Meidän testaajamme ovat tämmöisiä jo salaa käyttäneet pitkään ja todettiin ne hyviksi.
Särmä iso rynnäkköreppu, Vihreä Särmä iso rynnäkköreppu, Harmaa Särmä iso rynnäkköreppu, Musta
Särmä iso rynnäkköreppu
Särmä iso rynnäkköreppu
59.99 EUR
Ovatko muut reput arkeesi vähän liian pieniä, mutta et halua rinkkaa? Tässä olisi päivittäiseen käyttöön sopiva reppu hieman isompana.
Särmä rynnäkköreppu, Musta Särmä rynnäkköreppu, Vihreä Särmä rynnäkköreppu, harmaa
Särmä rynnäkköreppu
Särmä rynnäkköreppu
49.99 EUR
Revisioitu, omasuunnitteinen rynnäkköreppumme on tosi fiksu, käytännöllinen päiväreppu oikeastaan mihin vain siviilikäyttöön - nyssäkkää on helppo litistää tai paisuttaa, se on vikkelä käyttää ja se pysyy aina yhtä särmänä pakkauksena tiukasti mukana. Nyt on hyvää reppua tarjolla!
Särmä taktiset farkkushortsit, Tummansininen Särmä taktiset farkkushortsit, Musta
Särmä taktiset farkkushortsit
Särmä taktiset farkkushortsit
89.99 EUR
Jos näkyvät reisitaskut ja maastokuviot pistävät shortseissa liikaa silmään, mutta haluat kunnolla taskutilaa, tässä pelastus kesäkeleille!
Särmä ohuet merinovillasukat
Särmä ohuet merinovillasukat
9.95 - 12.99 EUR 12.99 EUR
Nyt olis tarjolla ohuempi yleissukka, jonka tuntuma on sensuelli - melkein kuin paljaaltaan olisit! Ja toisin kuin monet varsinaiset alussukat, näiden materiaali on merinovillaa hajuhaittojen torjumiseksi.
Särmä TST Operator Cap lippalakki, Ranger Green Särmä TST Operator Cap lippalakki, Musta Särmä TST Operator Cap lippalakki, M05 metsäkuvio Särmä TST Operator Cap lippalakki, M04 aavikkokuvio
Särmä TST Operator Cap lippalakki
Särmä TST Operator Cap lippalakki
29.99 - 39.99 EUR 39.99 EUR
Vihdoin meilläkin on turvapuolen operaattoreille ikioma lippis. Tunnetaan suuressa maailmassa nimellä operator cap tai contractor cap. Malliltaan suht samanmoinen kuin Särmä lippalakki, mutta eri matskulla ja muutamilla operaattoriystävällisillä parannuksilla. Soveltuu myös ressuille, sillä tää ärsyttää varmasti majureita.
Särmä TST Lierihattu, MultiCam Särmä TST Lierihattu, M05 metsäkuvio Särmä TST Lierihattu, vihreä Särmä TST Lierihattu, musta
Särmä TST Lierihattu
Särmä TST Lierihattu
44.99 - 54.99 EUR
Puolustusvoimain M05 lierihattuun perustuva malli lisätyllä naamiolenkkinauhalla. Tämä seikkailuhattunakin tunnettu päähine on suht majuriturvallinen M05-kuosissa, jos semmoset asiat huolettaa. Sotilaskäytössä erinomaisen kenttäkelpoinen vaihtoehto melkein ympärivuotiseen käyttöön niille jotka eivät kypärää käytä.
Särmä eläimet moraalimerkki, Korppi, pyöreä tausta Särmä eläimet moraalimerkki, Karhu Särmä eläimet moraalimerkki, Kettu Särmä eläimet moraalimerkki, Kissa Särmä eläimet moraalimerkki, Korppi Särmä eläimet moraalimerkki, Käärme Särmä eläimet moraalimerkki, Lepakko Särmä eläimet moraalimerkki, Muurahainen Särmä eläimet moraalimerkki, noutaja Särmä eläimet moraalimerkki, Pöllö
Särmä eläimet moraalimerkki
Särmä eläimet moraalimerkki
4.99 EUR
Oletko luontoihmisiä tai sitten ihan vaan mystisen seksikäs misantrooppi? Tässä olisi sekalainen sortimentti sympaattisia villejä, vähemmän villejä ja imaginäärisiä eläimiä moraalimerkkien muodossa. Lätki vaatteisiin tai reppuihin tai jaa papukaijamerkin sijaan kotomaisempia kannustimia ansioituneille lahkolaisillesi.
Särmä viskoosibokserit, 4-Pack
Särmä viskoosibokserit, 4-Pack
53.99 EUR 59.96 EUR
Kylhän sie tarttet enemmän kuin yhet kalsarit! Ota tästä neljän pakkaus alennettuun hintaan, eikä tartte koko ajan olla pesemässä tai kääntämässä niitä alushousuja.
Varusteleka taktinen farkkutakki, Sininen Varusteleka taktinen farkkutakki, Musta
Varusteleka taktinen farkkutakki
Varusteleka taktinen farkkutakki
129.99 EUR
Pitäisikö näyttää siviililtä, mutta pystyä toimimaan kuin sotilas? Tässäpä olis tavalliseksi farkkurotsiksi naamioitu taktinen takki, jonka hillitty ulkokuori kätkee sisälleen paremman liikkuvuuden ja melkoisen taskukavalkadin. Lätki täyteen rässimerkkejä, niin parannat urbaania camoefektiä entisestään.
Särmä lippalakki, vihreä Särmä lippalakki, oranssi
Särmä lippalakki
Särmä lippalakki
8.95 - 15.95 EUR 19.99 EUR
Sanokoot mitä kukin sanoo, tavalliselle lippalakille on aina kysyntää. Mitä tahansa halpaa tauhkaa ei kannata ostaa, sillä sen kyllä huomaa käytössä. Tässä olis hyvä peruslippis!
Särmä Kenttäshortsit, Vihreä Särmä Kenttäshortsit, Musta Särmä Kenttäshortsit, Khaki
Särmä Kenttäshortsit
Särmä Kenttäshortsit
129.99 EUR
Puhtaasti käyttöön tehdyt reisitaskushortsit toiminnallisella leikkauksella ja fiksuilla, kestävillä yksityiskohdilla. Valmistettu EU:ssa kierrätys- ja luomumatskuista. Jos haluat hankkia aktiiviseen ulkoiluun yhdet shortsit ja tukea samalla ekologisempaa eurooppalaista tekstiilituotantoa, tässä olisi varteenotettava vaihtoehto.
Särmä ohuet merinovillasukat, 4-Pack
Särmä ohuet merinovillasukat, 4-Pack
46.99 EUR 51.96 EUR
Osta kerralla neljät ohuet merinovillasukat. Tarttet kummiskin ja saat halvemmalla. Tää on ohuempi yleissukka, jonka tuntuma on sensuelli - melkein kuin paljaaltaan olisit! Toimii alussukkana tai kevyenä kesäsukkana. Merinovilla ei kerää helposti hajuja, joten saa hikoilla. Tehty Suomessa.
Särmä TST L4 Kenttäshortsit, MultiCam Särmä TST L4 Kenttäshortsit, M05 metsäkuvio
Särmä TST L4 Kenttäshortsit
Särmä TST L4 Kenttäshortsit
139.99 - 169.99 EUR
Sotilaskäyttöön tehdyt reisitaskushortsit toiminnallisella leikkauksella, fiksuilla ja kestävillä yksityiskohdilla sekä NIR-yhteensopivilla maastokuvioilla. Vihdoin saatavilla myös kauan kaivattu MultiCam vieläpä eurooppalaisesta kankaasta! Jos haluat hankkia vain yhdet taktiset shortsit ja haluat tukea huoltovarmempaa eurooppalaista tekstiilituotantoa, tässä olisi varteenotettava vaihtoehto.
Särmä Kansan farkkushortsit, mustat Särmä Kansan farkkushortsit, siniset
Särmä Kansan Farkkushortsit
Särmä Kansan Farkkushortsit
39.95 EUR 59.99 EUR
Me tehtiin jo kaikessa perushyvyydessään hämmentävän superit farkut, ja tässä olisi kesäksi niiden lyhennetty versio, tai muillekin kausille, jos käyttää pitkiä kalsareita. Edelleen sama no-bullshit asenne, eli kyseessä ihan uudet, kuluttamattomat pögät sopivan korkealla vyötäröllä, laadukkaalla kankaalla ja hyvillä taskuilla.
Loading...