Varusteleka goes Tuska, 30.6.–2.7.2023

Suvilahdessa jyrähtää, kun Tuska pyörähtää jälleen käyntiin kesäkuun 30. päivä perjantaina! Me ollaan paikalla konttimyymälämme kanssa palvelemassa festarikansaa ja nauttimassa hyvästä musiikista ja seurasta.

Kontti palvelee kaasukellon kupeessa päälavan vieressä seuraavin aukioloajoin:

  • Perjantantaina 30.6. klo 14–21
  • Lauantaina 1.7. klo 13–21
  • Sunnuntaina 2.7. klo 15–21

Koska konttiin mahtuu vain rajallisesti tavaraa, niin me tarjotaan paikan päällä tehtyihin verkkokauppatilauksiin toimitus ilmaiseksi ja huonot vitsit samaan hintaan. Käy katsomassa Festarit-tuoteryhmästä tärkeimmät tuotteet!

Katso myös Varusteleka goes Tuska -tapahtumasivu Facebookissa

Näytä meille sun #tuskalooks ja voita liput Tuskaan!

Mies räsyinen heinäkattu päässä, rässiliivi päällä ja kaljatölkki kädessä huutaa naama irvessä Tuskassa

Tämän vuoden lippujen kuvakilpailu on suljettu ja voittajaksi valikoitui @mestariyoda eli Kalle H. Onnittelut Kallelle!

Kontilla arvailtiin pullonkorkkien määrää ja oikea vastaus oli 123. Oikein vastanneiden keskuudesta voittajaksi arvottiin Janne S. Palkinnoksi Jannelle 2 kolmen päivän lippua Tuskaan 2024. Onnea!

Kontista löydät muun muassa

Särmä iso rynnäkköreppu, Vihreä Särmä iso rynnäkköreppu, Harmaa Särmä iso rynnäkköreppu, Musta
Särmä iso rynnäkköreppu
Särmä iso rynnäkköreppu
59.99 EUR
Ovatko muut reput arkeesi vähän liian pieniä, mutta et halua rinkkaa? Tässä olisi päivittäiseen käyttöön sopiva reppu hieman isompana.
Särmä viskoosibokserit
Särmä viskoosibokserit
14.99 EUR
Hyvät bokserit kohtuuhintaan! Kehitimme viskoosibokserit eräänlaiseksi köyhän miehen vaihtoehdoksi merinovillaisille kalsareille. Nämä maksavat reippaasti vähemmän, mutta toimivat aika paljon samalla tavalla, ollen siis heittämällä paremmat kuin puuvillaiset. Meidän testaajamme ovat tämmöisiä jo salaa käyttäneet pitkään ja todettiin ne hyviksi.
Särmä eläimet moraalimerkki, Korppi, pyöreä tausta Särmä eläimet moraalimerkki, Karhu Särmä eläimet moraalimerkki, Kettu Särmä eläimet moraalimerkki, Kissa Särmä eläimet moraalimerkki, Korppi Särmä eläimet moraalimerkki, Käärme Särmä eläimet moraalimerkki, Lepakko Särmä eläimet moraalimerkki, Muurahainen Särmä eläimet moraalimerkki, noutaja Särmä eläimet moraalimerkki, Pöllö
Särmä eläimet moraalimerkki
Särmä eläimet moraalimerkki
4.99 EUR
Oletko luontoihmisiä tai sitten ihan vaan mystisen seksikäs misantrooppi? Tässä olisi sekalainen sortimentti sympaattisia villejä, vähemmän villejä ja imaginäärisiä eläimiä moraalimerkkien muodossa. Lätki vaatteisiin tai reppuihin tai jaa papukaijamerkin sijaan kotomaisempia kannustimia ansioituneille lahkolaisillesi.
Särmä shortsit, Woodland
Särmä shortsit
Särmä shortsit
21.95 EUR 39.99 EUR
Shortsit, joissa mahtuu liikkumaan ja joissa taskut eivät ole vain koristeita! Tarkoituksena oli tehdä kevyet, fiksuilla käytännön ominaisuuksilla ja järkevällä taskumäärällä varustetut reisitaskushortsit, niin suurella valmistusvolyymilla että hinta saadaan sopivaksi - ratkaisu oli pätkäistä sotilastyylisistä housuista lahjetta vähän pois!
Särmä lippalakki, vihreä Särmä lippalakki, oranssi
Särmä lippalakki
Särmä lippalakki
8.95 - 15.95 EUR 19.99 EUR
Sanokoot mitä kukin sanoo, tavalliselle lippalakille on aina kysyntää. Mitä tahansa halpaa tauhkaa ei kannata ostaa, sillä sen kyllä huomaa käytössä. Tässä olis hyvä peruslippis!
Särmä viskoosibokserit, 4-Pack
Särmä viskoosibokserit, 4-Pack
53.99 EUR 59.96 EUR
Kylhän sie tarttet enemmän kuin yhet kalsarit! Ota tästä neljän pakkaus alennettuun hintaan, eikä tartte koko ajan olla pesemässä tai kääntämässä niitä alushousuja.
Loading...