#OOTW

Meillä vaihdetaan vaatetusta ainakin kerran viikossa. Ehkä käännetään kalsaritkin toisteppäin! Seuraaville neljälle viikolle on suunniteltu funktionaaliset asukokonaisuudet, joiden avulla meidänkin olisi tarkoitus selvitä muutosta. Katsotaan mitä tästäkin seuraa.....Näytä koko ryhmäkuvaus

Kaikki

Meillä vaihdetaan vaatetusta ainakin kerran viikossa. Ehkä käännetään kalsaritkin toisteppäin! Seuraaville neljälle viikolle on suunniteltu funktionaaliset asukokonaisuudet, joiden avulla meidänkin olisi tarkoitus selvitä muutosta. Katsotaan mitä tästäkin seuraa...

Outfit Of The Week 4

Operator

Operaattori

Kulkija vilkaisee nopeasti vasemmalle, sitten oikealle, rikkoen taas putkinäkönsä. Tämä mies harrastaa asioita, joihin liittyvät aseet, rehottavat parrat ja rasvainen huumori. Kun tarpeeksi pyörii piireissä kuin piireissä, tarttuu sieltä pikkuhiljaa mukaan kaikenlaista. Mielestään hän on kenen tahansa tavallisen kadunkävijän näköinen ja huomiotaherättämätön, onhan hänellä päällään eri värejä ja silmien liikkeet peittävät ballistiset aurinkolasitkaan eivät näytä liian suojalasimaisilta. Lippalakin otsapuolen merkkipaikan hän on päättänyt pitää tyhjänä kaikista ase- ja ristiretkeläiskuvastoa sisältävistä läpysköistä.

Deus Vult

Hän tottuneesti laskeutuu korkeaan polviasentoon, kaivaa Rynnäkkörepustaan kylmän olutpullon, avaa sen työkalullaan yhdellä nopealla kädenliikkeellä ja refleksinomaisesti arvioituaan välittömän ympäristönsä asettuu suojaisalle penkille nauttimaan kesästä. Flanellipaita ja kalvolenkkarit taisivat olla vähän lämpimät valinnat tähän porotukseen, mutta yöhön asti voi tänään kuitenkin mennä. Sitä paitsi, voihan hän tarvittaessa lyhentää housunsa kädenkäänteessä avaamalla lahjevetoketjut. Ei ole häpeä olla kätsy.

Bolle

Operaattori nousee ylös, katsoo vielä eestaas, kurkkaa hämmentävän monimutkaisen näköistä iskun- ja vedenkestävää kelloaan (kyllä, hän on ajoissa), ja nostaa Shemagh-huiviaan vähän korkeammalle. Hän heittää repun takaisin selkäänsä ja jatkaa määrätietoisin askelin matkaansa, tietäen kohta tapaavansa taas samanhenkisiä kavereita poliittisesti epäkorrektien vitsien ja kaljoittelun merkeissä.

Operating

Outfit Of The Week 3

Hopster

Herrasmies

Kotona alettiin arvostella, että kaikki mun vaatteet on Varustelekasta. On mulla järki päässä enkä mene hautajaisiin maastohousut jalassa, mutta ilmeisesti tässä on nyt sitten eroavaisuutta kumppanin tyylitajun ja omani suhteen. Vauvafoorumeilta lukemani perusteella vaiva on yleinen, mutta neuvottelemallahan nämä saadaan ratkaistua.

Tuumasin, että farkkuja ei ihan heti arvata Konalasta haetuiksi, mutta kesän vuoksi oli pakko valita lyhyet. Ei nää mitkään brittiläiset maastohousut ole, mutta hyvin mukavat yllä. Merinovillainen vaarinpaita on ilmava ja tyyliltään tukevasti historiallinen, saattaa olla että alan pitää sitä muutenkin.

tsekkivyö

Uusia kenkiä en sentään alkanut hankkia, vanhat nilkkavarsikengät saavat kelvata edelleen. Myös tsekkiläinen vyö mulla oli ennestään, ja sen tähti onkin saanut hyväksyviä katseita kumppanin yliopistokavereilta. On se kumma, että nykyajan vassarit tajuavat luokkasodasta vain sen luokan ja sotahommat ei kiinnosta!

tyylimies

Outfit Of The Week 2

Raksamies

Raksamies

Kyllä sitä nykyään on perkele kaikenlaista hömppää. Meidän raksamiehemme luottaa vanhaan kunnon meininkiin, jossa turvamääräykset olivat lähinnä suosituksia ja töihin ei sopinut tulla selvinpäin, tai niin hän ainakin vakaasti luulee - ei hän silloin itse elänyt. Onko sitten oikeasti töissä vai tullut vain elättämään kaljapäissään raksafantasioitaan jonkun toisen työmaalle, kukapa siitä tietäisi.

peltorit

Biker Bootsit kurassa hän päättäväisesti kuokkii sorakasaa intin vanhalla kenttälapiolla, jonka hyviin puoliin lukeutuu se, että sillä kuitenkin voitettiin Talvi- ja Jatkosota ja varmaan vuoden '95 jääkiekkomestaruuskin, eikä sitä ainakaan käyttämällä saa hajalle. Samaa kastia on herrasmiehen M60 teräskypärä - sekin tottakai mallia SA-Int - jonka turvaominaisuudet todettiin hieman puutteellisiksi jo Kekkosen aikaan. Vanhalla belgian armeijan vyöllä Särmä TST vyölenkistä keikkuvalle Fiskarsin retkikirveelle tulee käyttöä viimeistään silloin, kun joku turvaliivitonttu yrittää tulla häätämään tätä työn sankaria muualle remuamaan.

Tottahan toki työmiehellä pitää olla miestä vahvempaa kun kesäkuumalla kuitenkin kannattaa juoda. Veikkaammekin, että jossain Särmä Farkkuhaalarin taskuista piilottelee joko Ukkomatti tai todennäköisesti joku muu lesti, kuten halvempi Mil-Tecin malli. Kuulonsuojaimet ovat tärkeä osa kokonaisuutta, mutta mihinpä niitä enää tarvitsee, kun kuulo on jo ajat sitten tuhoutunut lukemattomien baarikaraokeiltojen kosteassa pyörityksessä.

Kysymys kuuluukin: elätkö sinä unelmaasi?

raksamies

Outfit Of The Week 1

Hippi

Hippi

No nyt meni soijaleseet väärään kurkkuun! Rauhaa rakastavat toimistohippimmekin joutuvat pian ulos, kun vanhoja toimitilojamme tyhjennetään. Tämähän ei meidän trubaduureja haittaa, sillä varustus on jo valmiiksi kunnossa. Tämä kukkaketojen viereen parkkeerannut kansanfarkkumies on heittänyt pikeepaitansa päälle itävaltalaisen kenttäpaidan. Renttumaisen pitkäksi päästetyt hiukset taas on vedetty sivuun ruotsalaisella neliöhuivilla. Koska Suomen kesä on julma ja ankara, on uljas rakkauden soturimme pakannut uskolliseen PLCE-kaasunaamarilaukkuunsa sadeviitan sekä naposteltavaa. Sen verran epäilyttävän oloinen tyyppi, että taitaa syödä jotain hyönteisiä?

Sillä aikaa kun ulkomaalaiset setämiehet sopivat Tinder-treffejä Helsingissä, on jonkun meistä varmistettava tämän maailman parantuminen, suoritettava sadetanssit sekä hoilattava Kumbayata. Kivointahan se on tehdä mukavissa oloissa ja seuroissa. Parempi siis napata se skitta kainaloon ja painua ulkoilmaan!

Kitara *Check!*

Rakkautta *Check!*

Maailmanrauha *Tilapäisesti loppu*

Isohippi
Loading...