Elintarvikkeet Ruoka Kuivalihat, suklaat ja naposteltavat

Kuivalihat, suklaat ja naposteltavat

Täältä löydät kaikki meidän retkieväät. Siis kuivalihat, suklaat ja muut valmiit naposteltavat. Isommat pöperöt on sit omassa ryhmässään. Tänä päivänä voit ostaa makeat ja suolaiset naposteltavat, kuten jerkyt ja suklaat netistä oikein kätevästi, mutta kantsii silti käydä joskus meillä kylässä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täältä löydät kaikki meidän retkieväät. Siis kuivalihat, suklaat ja muut valmiit naposteltavat. Isommat pöperöt on sit omassa ryhmässään. Tänä päivänä voit ostaa makeat ja suolaiset naposteltavat, kuten jerkyt ja suklaat netistä oikein kätevästi, mutta kantsii silti käydä joskus meillä kylässä.

Rankan marssin läpi jaksamista ei edistä mikään yhtä hyvin kuin kunnon energiaa täydentävä naposteltava. Nappaa kyytiin vaikkapa energiasuklaata tai kuivalihaa! Repeilevän folion ja paperin sijaan eväät kannattaa kuljettaa vaikka peltirasiassa - kuten Scho-Ka-Kola.

Pelkkä ruoka ei kuitenkaan pidä suo pystyssä, vaan kantsii muistaa myös riittävä nesteytys. Syömättä pärjää useamman päivän, jos pakko iskee, mutta juoda pitää tai tulee kuolo. Ja me ei nyt tarkoiteta juomisella ryyppäämistä vaan ihan vettä.

1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...