Elintarvikkeet Ruoka Kuivalihat, suklaat ja naposteltavat

Kuivalihat, suklaat ja naposteltavat

Täältä löydät kaikki meidän retkieväät. Siis kuivalihat, suklaat ja muut valmiit naposteltavat. Isommat pöperöt on sit omassa ryhmässään. Tänä päivänä voit ostaa makeat ja suolaiset naposteltavat, kuten jerkyt ja suklaat netistä oikein kätevästi, mutta kantsii silti käydä joskus meillä kylässä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Täältä löydät kaikki meidän retkieväät. Siis kuivalihat, suklaat ja muut valmiit naposteltavat. Isommat pöperöt on sit omassa ryhmässään. Tänä päivänä voit ostaa makeat ja suolaiset naposteltavat, kuten jerkyt ja suklaat netistä oikein kätevästi, mutta kantsii silti käydä joskus meillä kylässä.

Vaikka nämä on retkieväs-kategoriassa, niin saa niitä muulloinkin syödä. Eli jos hakusessa on esimerkiksi vähän erilaiset joulun naposteltavat tai uuden vuoden naposteltavat, täältä voi löytyä jotain piristävää vaihtelua.

Pelkkä ruoka ei kuitenkaan pidä suo pystyssä, vaan kantsii muistaa myös riittävä nesteytys. Syömättä pärjää useamman päivän, jos pakko iskee, mutta juoda pitää tai tulee kuolo. Ja me ei nyt tarkoiteta juomisella ryyppäämistä vaan ihan vettä.

Loading...